banner388

Atakum'da başkandan müdürlere talimat

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, müdürlere talimat vererek çalışmaları hızlandırın dedi.

Atakum'da başkandan müdürlere talimat

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, müdürlere talimat vererek çalışmaları hızlandırın dedi.

18 Nisan 2018 Çarşamba 15:11
Atakum'da başkandan müdürlere talimat

Samsun haber - Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Atakum Belediyesi birim müdürleriyle toplantı yaptı. Projeler ele alındığı toplantıda Başkan Taşçı, projelerin daha hızlı ilerlemesi talimatını verdi.

Atakum ilçesi nüfusunun 4 yılda 50 bin arttığına dikkat çeken Başkan Taşçı, "Atakum Belediyesi olarak nüfusu rekor düzeyde artan bir ilçeyi idare ediyoruz. Hızlı nüfus artışıyla aynı oranda hizmetlerimizin hızını daha da artırmak zorundayız. Bu anlamda tüm birim müdürlerimiz, sürdürdüğü projelerin hızına hız katıyor. ‘Hayalimizdeki Şehir Atakum’ hedefine bir an önce varmak için gece-gündüz demeden, gerekirse uyumadan gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla, hali hazırda devam eden projeleri tamamlayıp, planlama aşamasında olan projelerimizi bir an önce hayata geçireceğiz. Atakum Belediyesi olarak sorumluluğumuz, vatandaşlarımızı hizmetin en iyisiyle, en hızlı şekilde buluşturmak. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz” dedi.

Atakum'un Türkiye'nin parlayan yıldızı olduğunu belirten Başkan Taşçı, "Atakum Belediyesinde tüm birimler çalışmalarını, birbiriyle koordineli olarak sürdürüyor. Birlikten kuvvet doğar anlayışını, belediyecilik faaliyetlerimize yansıtarak, bu koordineli çalışma sonucu yakaladığımız başarıyla, vatandaşlarımızın memnuniyetini sağlıyoruz. Bunun sonucu olarak da vatandaşlarımızın memnuniyetinden aldığımız güçle, yeni projeler üretiyor ve hayata geçiriyoruz. Atakum Belediyesi olarak hizmet alanımız içerisinde yer alan 56 mahallesinin tamamına eşit hizmet parolasıyla gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla 200 bin nüfuslu ilçemizde maksimum memnuniyeti hedefliyoruz. Bu hedefle, Türkiye’nin parlayan yıldızı Atakum’u, hak ettiği hizmet anlayışıyla buluşturmuş oluyoruz” diye konuştu.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
önder torun 2018-04-18 15:42:38

Allah aşkına şu kaldırımların hali ne böyle.