banner388

Atakum'da 2 günde ikinci yangın

Samsun'un Atakum ilçesinde son iki günde 2’inci anız yangını çıktı.

Atakum'da 2 günde ikinci yangın

Samsun'un Atakum ilçesinde son iki günde 2’inci anız yangını çıktı.

07 Ekim 2017 Cumartesi 16:33
Atakum'da 2 günde ikinci yangın

Samsun haber - Samsun’un Samsun'un Atakum İlçesi Büyükoyumca Mahallesi'nde iddiaya göre kimliği tespit edilemeyen bir kişi ormanların ve binaların bulunduğu yerde anız yaktı. Anızlardan sıçrayan kıvılcımlar kısa sürede 3 kilometrelik bir alana yayıldı.

Ormanlık alan kül olma tehlikesiyle karşı karşıya kalırken ahşap bir kulübe alevlere teslim oldu. İlk müdahaleyi çevrede yaşayan vatandaşlar yaptı. Hortumla su tutan vatandaşlar olayı itfaiye ekiplerine haber verdi.

Kısa süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri ve vatandaşlar 2 saatte yangını söndürdü.


Son Güncelleme: 07.10.2017 16:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hainleri bulmak çok mu zor 2017-10-07 17:43:25

en çok rastlanan sigara izmaritini rastgele atmanın sebep olduğu yangınlar..bunlar kundaklama suçu gibi değerlendirilmedikçe bu gün orman yarın evler...bu tür olaylar etkili şekilde soruşturulup zarar tazmin edilmeli hainler hesap vermeli