banner388

Atakum'da 2 ayda 20 bin çocuk Aqua Parka gitti

Samsun'un Atakum ilçesinde açılan Aqua Parka 2 ayda 20 bin çocuk gitti.

Atakum'da 2 ayda 20 bin çocuk Aqua Parka gitti

Samsun'un Atakum ilçesinde açılan Aqua Parka 2 ayda 20 bin çocuk gitti.

10 Eylül 2018 Pazartesi 16:22
Atakum'da 2 ayda 20 bin çocuk Aqua Parka gitti

Samsun haber - Atakum Belediye tarafından Samsun'un Atakum ilçesine açılan Aqua Parka 2 ay 20 bin çocuk gitti.

Yoğun ilgi gören Aqua Park ile ilgili açıklama yapan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "İlçemizin merkezi bir noktasında, hayata geçirdiğimiz aqua park projemiz, çocukların güven içerisinde yüzüp eğlenebileceği bir tesis. 55'te 55 proje sözümüz içerisinde yer alan bir projemizi daha tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. 15 yaş altı çocukların kullanımına sunduğumuz Aqua Park projemiz, hizmete girmesinin üzerinden henüz kısa bir süre geçmesine rağmen Atakumlu hemşerilerimizin yoğun ilgisini görüyor. Güvenlik önlemleri üst düzeyde olan ve hijyen kurallarının öncelik olarak belirlendiği Atakum Aqua Park'ın asıl amacı çocuklarımızın su sporları ile tanışması ve bu sırada gönüllerince eğlenmesidir. Sadece Atakumlu çocuklar değil, çevre ilçelerden de çok sayıda yavrumuz, kısa sürede havuzu cazibe merkezi haline getirdi. Hizmete girmesinin üzerinden henüz 2 aya yakın bir süre geçmesine rağmen, tesisimiz 20 bine yakın çocuğu ağırladı. Ailelerin de bu denli memnuniyet duyması, bizi ayrıca mutlu etti. Atakum ilçesinin vizyonunu güçlendirecek projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz" dedi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Beren 2018-09-10 22:57:18

Hamandan hic mennun degiliz saygi yok bosey yok kendi paramizla azar isitiyoruz ordaki gorevlire insanlara nasil davranacagini ogretmemisiniz ilk ve son gidisim bidaha asla gitmiycez tavsiye uzerine gelmistik ama cok pisman olduk

Avatar
yusuf 2018-09-11 16:27:16

20 bin mi ?
ne zaman gelmişler ben yakın sitede duruyorum öyle bi yoğunluğu yok

Avatar
Cok güzel fakat soyunma kabin eksikliğini belirtmek isterim.. 2018-09-12 15:41:03