banner388

Atakum Belediyespor Şampiyonluk Kupasına Kavuştu

Samsun Süper Amatör Liginde şampiyon olan Atakum Belediyespor, kupasına kavuştu.

Atakum Belediyespor Şampiyonluk Kupasına Kavuştu

Samsun Süper Amatör Liginde şampiyon olan Atakum Belediyespor, kupasına kavuştu.

02 Nisan 2017 Pazar 21:38
Atakum Belediyespor Şampiyonluk Kupasına Kavuştu

Samsun Haber - Samsun Süper Amatör Liginde geçen hafta oynanan maçlarla beraber şampiyonluğu garantileyen Atakum Belediyespor, bu hafta kendi evinde İlkadım Yabancılar Pazarı Spor ile oynadığı maçın ardından ise şampiyonluk kupasına kavuştu. Şampiyon Atakum Belediyespor böylece önümüzdeki yıl Bölgesel Amatör Liginde(BAL) oynamaya hak kazandı.

Ömürevleri Mahallesinde bulunan Atakum Belediye Stadında yapılan şampiyonluk kutlamalarına Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı da katıldı. Kutlamadaki konuşmasında teknik heyeti ve futbolcuları başarılarından dolayı tebrik eden Taşçı, Atakum Belediyespor’u profesyonel liglerde de izlemek istediğini söyledi.

"Sezon Boyunca Profesyonel Takımlar Gibi Çalıştık"

Takımın Teknik Direktörü Zekeriya Köklükaya ise kazandıkları şampiyonluk hakkında, “Sezon başından itibaren Bölgesel Amatör Ligine çıkmayı hedefliyorduk. Bunu başardığımız için çok mutluyum. Futbolcu arkadaşlarıma teşekkür ederim. Çok özverili bir şekilde profesyonel bir takım gibi çalıştık. Kulübümüzün imkanları da çok iyi. Bu konuda Belediye başkanımıza ve yönetim kurulumuz bize çok destek verdiler. Takım da iyi çalışınca başarılı geldi” şeklinde konuştu. “Sezon boyunca çaycısından sağlık ekibine kadar yanımızda olan, bizleri destekleyen tüm kulüp çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum” diyen Başarılı Antrenör, teknik heyetin ve futbolcuların ailelerine de ayrıca teşekkür etti.

Bir Sezonda Sadece Bir Maç Kaybettiler

Samsun Süper Amatör Liginde bitime bir hafta kalırken Atakum Belediyespor, bu sezon çıktığı 24 maçta 23 galibiyet ve 1 mağlubiyet alırken hiç berabere kalmadı ve 69 puan topladı. Şampiyon takım, oynadığı maçlarda 82 gol atarken kalesinde yalnızca 14 gol gördü.

Yasir BABA

Son Güncelleme: 03.04.2017 09:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.