banner388
banner390
banner410
banner408

Atakum Belediye Başkanlığına sürpriz isim

CHP Atakum İlçe Başkanlığında Aday Adaylığını açıklayan Tabipler Odası Samsun eski Başkanı Dr. Murat Erkan, “Talih Atakum’un yüzüne Metin Burma zamanında güldü. Eğer göreve gelirsem Atakum’u daha da iyi seviyelere getirmek istiyorum” dedi

banner269

Atakum Belediye Başkanlığına sürpriz isim

CHP Atakum İlçe Başkanlığında Aday Adaylığını açıklayan Tabipler Odası Samsun eski Başkanı Dr. Murat Erkan, “Talih Atakum’un yüzüne Metin Burma zamanında güldü. Eğer göreve gelirsem Atakum’u daha da iyi seviyelere getirmek istiyorum” dedi

24 Kasım 2018 Cumartesi 17:51

Samsun Haber - Tabipler Odası Samsun eski Başkanı Dr. Murat Erkan, Cumhuriyet Halk Partisi Atakum İlçe Başkanlığında Atakum Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.

“Doğru bildiğimiz yolda yürümeye devam edeceğiz”

Bildikleri yolda yürümeye devam edeceklerini ifade eden Tabipler Odası Samsun eski Başkanı Dr. Murat Erkan, “İçinden geçtiğimiz sosyal, siyasal, yasal deformik, olumsuz ve psikolojik süreç hepimiz için aynı kaygıda gelecek duygusu yaratmaktadır. Hepimiz bir taraftan bu endişelerle boğuşurken diğer taraftan çözüm yolu ya da çıkış yolu çabası da devam etmektedir. Geçmişimize baktığımızda bugün yaşanan mücadelenin benzerlerini görmek mümkündür. Bugün hala var olabiliyorsak burada bu mücadelenin bu kahramanları unutulmamalıdır. Biz tehditlere kulak asmayız ve doğru bildiğimiz yolda yürümeye devam ederiz” diye ifade etti.

“Talih Atakum’un yüzüne Metin Burma zamanında güldü”

Atakum’un Metin Burma zamanında iyi olduğunu belirten Erkan, “Ülkemizin içinden geçtiği sosyal, siyasal ve ekonomik bozukluk kentlere de yansımıştır. Kentler planlanmamış karmaşa içinde bir yaşam haline gelmiştir. İnsanlar bu olumsuzluk içinde kaçacak, yaşanabilecek bir yer arayışına girmişlerdir. Bu anlamda son 5 yılda yaşadığımız tahribata rağmen Atakum hala yaşanabilecek bir yerdir. Atakum’un yaşanabilecek bir yer olarak devam etmesinin yegane nedeni ise bu kentin temelinin sosyal demokrat anlayışta ve onun temsilcisi olan Sayın Metin Burma ile atılmış olmasındandır. Talih Atakum’un yüzüne Metin Burma zamanında güldü. Eğer göreve gelirsem Atakum’u daha da iyi seviyelere getirmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 24.11.2018 18:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Doktor bey 2018-11-25 09:26:28

Bir doktor olarak tabipler odasının terör şakşakçılığıyla ünlenmiş siyasi duruşunu çok iyi biliyorum. Sizden hayır gelecekse gelmesin istemez. Elinizi eteğinizi herşeyden çekin de rahat nefes alalım.

Avatar
Lvnt 2018-11-25 09:42:42

Neden elindeki kağıttan okuyorsun. O zamanı değerlendirecek kadar bilgi ve beceriye sahip değisem nasıl belediye başkanı olunacak. Metin BURMA gibi başkan ne geldi nede gelecek. Halk insanıydı. CHP nin en büyük sorunu halk insanı değiller. Halk ile birlikte olamıyorlar. Halkın içine girip onların dilinden konuşup anlaşamıyorlar. Hepsinde bir hava bir şekil. Bu iş makamlarda yönettiğiniz yer değil. Vatandaşla iç içe olabilecek kişiler olması lazım. Şimdiye kadar CHP ye verdim ama şimdi düşünüyorum..

Avatar
nermin durmuş 2018-11-25 17:09:40

atakumun yüzü metin burma zamanında gülmüş 15 yı bir hizmet yapmadan başkanlık yaptı sizde metin burmagibi hizmet edecekseniz aday olmadan kaybettiniz demektir murat bey keşke başka örnek gösterseydiniz

Avatar
B 2018-11-25 19:35:28

Metin burma hiç bişey yapmadan göçtü gerçekleri çarpıtarak belediye başkanı olunmaz

Avatar
Elli5 2018-11-25 19:39:40

Metin burma ne hizmet yapmış ki onun gibi olacakmış

Avatar
Allah yolunu acik etsin baskanim 2018-11-26 00:43:07

Avatar
Ilhan Tosun 2018-11-28 01:17:32

16 yıldır ülkeyi yönettiğini sanarak ekonomik sosyal siyasal çöküntüye uğratanlardan artık kurtulmak gerek...baskı karalama yozlaşma yolsuzluk hukuksuzluk din ile aldatmaya son verilip ,gerçekten ülkeye ve belediyelere hizmet getirecek kişilerin seçilmesi lazım...bunun çözümü de chp dir..