banner388

Atakum Anadolu İHL’den Halep'e Yardım Eli

Halep’te yaşanan insanlık dramı karşısında Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi(İHL) öğrencileri, sessiz kalmadı. Öğrenciler Kızılay ve İHH’nın başlattığı 1 tır un kampanyasına 30 bin TL (otuz bin) yardım topladılar.

Atakum Anadolu İHL’den Halep'e Yardım Eli

Halep’te yaşanan insanlık dramı karşısında Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi(İHL) öğrencileri, sessiz kalmadı. Öğrenciler Kızılay ve İHH’nın başlattığı 1 tır un kampanyasına 30 bin TL (otuz bin) yardım topladılar.

21 Aralık 2016 Çarşamba 13:38
Atakum Anadolu İHL’den Halep'e Yardım Eli

Okul Aile Birliği’nin, öğretmenlerin, velilerin ve öğrencilerin katkılarıyla 30 bin TL yardım toplayan Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi, düzenlenen törenin ardından Türk Kızılayı Samsun Şube Başkanı Dr. Habib’e yardımı taktim etti.
Atakum’a İmam Hatip Yaptırma ve Yaşatma Derneği’nin, , velilerin ve öğrencilerin katkılarıyla toplanan 30 bin TL’lik yardım Türk Kızılayı Samsun Şube Başkanı Dr. Habib Demirel’e öğrenciler tarafından devir teslim töreni ile verildi. Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Halep’teki gözyaşlarını dindirmeye destek olmak için seferber oldu.
Atakum AİHL Müdürü Zahit Köseoğlu, Atakum’a İmam Hatip Yaptırma ve Yaşatma Dernek Başkanı İbrahim Sandıkçı, Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Latif Ünal, Kızılay Başkanı Dr. Habib Demirel, Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Erol Anlı ve sınıf temsilcilerinin katılımı ile gerçekleşen devir teslim töreninde öğrencilerin konuşması ile duygulu anlar yaşandı.
Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Onur Can Aslan “Halep için ne yapabiliriz diye hep düşündük. Halep’teki kardeşlerimizle birlikte düşmanlara karşı savaşıp, şehit olalım istedik. Kulluk borcumuzu nasıl öderiz diye düşündük. Kızılay ekibi olarak sesimizi duyurmamıza aracı oldunuz. Bu projeyi başlatandan Allah razı olsun. Halep’teki dramı içimizde hissediyoruz. Halep’teki zulmü okulumuzda hissediyoruz. Atakum İHL öğrencileri olarak kardeşlerimize destek olmak istedik. Samsun’da bu projeye öncülük eden okul olmakta bizi mutlu ediyor. Diğer okulları gezerek projemizi anlatıyoruz. Halep’teki kardeşlerimizin sesini duyurmak biz Müslümanların, biz İmam Hatiplilerin de görevidir” dedi.
Öğrencilerin her zaman yanında olduğunu söyleyen Kızılay Başkanı Dr. Habip Demirel, bu yardımlardan dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi. Devir teslim töreni toplanan yardımların, Kızılay Şube Başkanı Dr. Habip Demirel’e teslim edilmesi ile sona erdi.
 

Son Güncelleme: 22.12.2016 12:48
Anahtar Kelimeler:
YardımHalep
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.