banner388

Atakum adayları bir araya geldi 

Cumhur İttifakının ve Millet İttifakının Atakum Belediye başkan adayları bir araya geldi.

Atakum adayları bir araya geldi 

Cumhur İttifakının ve Millet İttifakının Atakum Belediye başkan adayları bir araya geldi.

06 Şubat 2019 Çarşamba 17:19

31 Mart 2019 yerel seçimlerin yaklaşması ile birlikte çalışmalar devam ediyor. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, CHP Atakum adayı Avukat Cemil Deveci'yi makamında kabul etti. Bir süre sohbet eden Cumhur İttifakının ve Millet İttifakının Atakum Belediye başkan adayları Şahin ve Deveci, örnek bir davranışa da imza atmış oldular.

Samsunhaber.com mikrofonlarına konuşan CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Cemil Deveci, "Atakum'da başkanlığı yeniden kazanmak için elimizden geleni yapacağız, bugün de buraya başkanımız, Atakum Belediye Başkan Adayımız Zihni Şahin'e hayırlı olsun demeye geldim, kolay gelsin demeye geldim, başarılı ve sağlıklı bir seçim geçirmesini dilemeye geldim. Herkesin bize özeneceği, karşılıklı namelerle, nüktelerle bir seçim geçireceğiz. Benim kültürüm budur. Zihni Bey'in de buna karşılık vereceğini biliyordum, karşılık verdi de" dedi.

Ahmet ALTÜRK | Furkan KOÇ

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kemal 2019-02-07 10:59:38

Ne kadar kaygadan beslenen siyasiler olsa da toplum olarak bizim ihtiyacımız olan şey işte budur. Siyasi nezaket, birliktelik, adil ve hilesiz seçim, insanların birbirine saygısı beklentilerimizdir.