banner388

Atakum'a 3,5 milyonluk köprü yapılacak

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Atakumluların yıllardır beklediği köprünün yapılacağını açıkladı. 3,5 milyon liraya mal olacak köprü caddeleri ve bulvarları bağlayacak.

Atakum'a 3,5 milyonluk köprü yapılacak

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Atakumluların yıllardır beklediği köprünün yapılacağını açıkladı. 3,5 milyon liraya mal olacak köprü caddeleri ve bulvarları bağlayacak.

12 Mart 2019 Salı 14:44
Atakum'a 3,5 milyonluk köprü yapılacak

Samsun'un Atakum ilçesi Yeni Mahalle'de vatandaşların yıllardır beklediği köprünün inşaatına başlanıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, köprünün yapılması için gerekli talimatları verdi. İhalesi yapılan ve 3,5 milyon liraya mal olacak köprü, caddeleri ve bulvarları birbirine bağlayacak. 

VATANDAŞLARIN TALEBİNE OLUMLU CEVAP
  

Geçen günlerde Yeni Mahalle'de, Çağdaşkent Sitesi'nde başta olmak üzere bir dizi halk buluşması gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, halkın, 19 Mayıs Bulvarı üzerine köprü yapılması talebiyle karşılaştı. Alanlı Deresi'nin, 19 Mayıs Bulvarı'nın diğer caddelere ve bulvarlara bağlantısını kestiğini belirten vatandaşlar, "Yıllardır bu noktaya bir köprü yapılması talebimizin artık yerine getirilmesini istiyoruz" ifade ettiler.

ALANLI DERESİ ÜZERİNDE İNŞA EDİLECEK

Bunun üzerine harekete geçen Başkan Zihni Şahin, Fen İşleri Dairesine köprünün yapılması yönünde talimat verdi. Fen İşleri Dairesi, 19 Mayıs Bulvarı 3417'nci Sokak'ta Alanlı Deresi'nin üzerine yapılacak köprünün ihalesini 6 Mart'ta gerçekleştirdi. 20 metre açıklıkta 2X12 metre genişlikte yapılacak olan köprünün inşaatına önümüzdeki günlerde başlanacak. 

6 AYDA BİTİRME SÖZÜ

Yaklaşık 6 ayda tamamlanması planlanan köprünün 3,5 milyon liraya mal olacağını açıklayan Başkan Zihni Şahin, "Alanlı Deresi geçişine yapacağımız bu köprü ile 19 Mayıs Bulvarı, Aydınlık, Enes, Vatan ve Ali Gaffar Okkan Caddesi ile Cağaloğlu Bulvarı birbirine bağlanacak. Yeni köprü, bölgede ulaşıma büyük katkı sağlayacak ve trafiği de rahatlatacak. Şimdiden hayırlı olsun" diye konuştu. 

Yeni Mahalle sakinlerinin ve bölgeye yolu düşen birçok vatandaşın uzun yıllardır dillendirdiği ve beklenti içerisinde olduğu bir taleplerini yerine getiriyor olmanın mutluluğu içerisinde olduklarını söyleyen Başkan Zihni Şahin, "Büyükşehir Belediyesi olarak daima halkımızın hizmetinde olduk. Allah nasip ederse, 1 Nisan'dan itibaren Atakum Belediyesi olarak da kıymetli Atakumluların hizmetinde olacağız. Atakumlulara, bu güzel ilçeye gece gündüz hizmet etmek için kolları sıvadık" ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tarik 2019-03-12 15:12:59

Mütaahhit yabanci değil yoksa ikiye kurtariyor.

Avatar
55 2019-03-12 15:13:20

sonuç ne boş işlerle uğraşmayın kardeşim açız aaaçççççççç

Avatar
Mehmet Kara 2019-03-12 16:37:28

Eğer seçilebilirse tabi şimdiden seçilmiş gibi göstermek sizin haber sitenizin tarafsızlığına gölge düşürmüyor mu? Tarafsızlık mı dedim pardon seçim öncesi gelsin reklam paraları ee geçim zor zanaat ekmek kapısı.

Avatar
Polat 2019-03-12 18:08:45

3,5 milyon mu her zamanki gibi 1 milyonluk işi 3 4 katina yaptiriyorsunuz. Arada dönen paralari ne yapiyorsunuz nasil helal diye yiyorsunuz bilemiyorum. Bir yol yapiliyor şu kadar katrilyona yapildi yaziyor tabelada, küçuk bir cami yapiliyor 5 6 milyona mal oldu deniyor yardim toplaniyor 500binliraya yapilacak iş bu kadar nasil tutar devlet buyukleri bu konulara bir el atsin lutfen. Arada buyuk paralar yeniyor niye devlet dolandirilsin..

Avatar
Adil Toprak 2019-03-12 17:25:39

Atakum da halk bin pisman kararini vermis durumda daha once yapilan yanlislarZihni Sahinin onune cikti ..halk bin pisman biz artik mutahit zihni yet li baskanlar istemiyoruz Samsun icin Atakum icin calisacak canliya doga ya saygili baskanlar istiyoruz ..

Avatar
Sarraf 2019-03-12 17:58:46

Sayın başkanımıza çok teşekkür ediyorum, ancak 35 milyon liraya oraya en az iki köprü yapılabilirdi, köprü iyi de çok bahaliga geliyor belediye gendisi işçileriyle araçlarıyla o köprüyü yapsaydı coook hesaplı olmaz mıydı . İhale işinden karlıdır hem işçiyi çalışır hemde devletimiz kazanırdı, kendi işini kendin yap .saygılar.

Avatar
rustem cavdar 2019-03-12 18:54:49

ah su beton severler.ah Samsun ne cektiyse bunlardan cekti...ver yandasa gerisini ..herkes biliyor

Avatar
Grande 2019-03-12 19:10:46

Ihaleyi kime verdi acaba. Kafamda deli sorular