banner388

Askıda Simit Projesi örnek oluyor

Samsun Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulunda hayata geçirilen askıda simit projesi örnek oluyor.

Askıda Simit Projesi örnek oluyor

Samsun Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulunda hayata geçirilen askıda simit projesi örnek oluyor.

09 Kasım 2017 Perşembe 10:32
Askıda Simit Projesi örnek oluyor

Samsun haber - Samsun’un Atakum ilçesinde eğitim veren Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu projeleriyle örnek olmaya devam ediyor. Son olarak Askıda Simit projesini hayata geçiren okul öğrencilere yardımlaşma duygusunu aşılıyor. Kantinden simit alan öğrenciler, bir tane de arkadaşları için simit kartı alıyor. Daha sonra Askıda Simit panosuna asılan kartı ihtiyacı olan bir öğrenci alarak kantinden simit alabiliyor.

Kantin işletmecisi Abdullah Erkan, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın böyle bir paylaşım içerisinde olmasından son derece memnunuz. Türkiye'deki bütün okullarda böyle bir uygulamanın olmasını isteriz. Çocuklar bu konuda çok duyarlı. Bazen bir çocuğumuz 3-4 simit askıya asabiliyor" dedi.

Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Nihat Albayrak, "Askıda Simit Projesi'ndeki hedefimiz; çocuklarımızın yardımlaşma bilincini geliştirmek ve yaşayarak öğrenmelerini sağlamak. Türkiye'nin yarınları olacak çocuklarımızın insanlara faydalı olmasını hedefliyoruz. Bu proje, öğretmen arkadaşlarımızın çabasıyla hayata geçti. Projeyi bu haftadan itibaren uygulamaya başladık. Çocuklarımız bu projeyi oldukça sevdi. Bu proje onların gelişimine ve eğitimine katkı sağlıyor. Umarım bu proje diğer okullarda da uygulanır" diye konuştu.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bünyamin 2017-11-09 13:03:58

Askıda Simit Çok Güzel,param olmaz alamazdım okulda arkadaşlarım yerken
yanlarından uzaklaşırdım,hep canım çekerdi.Ben şimdi simit alırken bazen et
rafıma bakarım çocuk varmı alayım diye.Allah razı olsun uygulayıcılardan.