banner388

Askerden gelen gencin katili: 1 yıl önce sevgilime baktı

3 gün önce askerden terhis alan genci göğsünden bıçaklayarak öldüren katil, genci neden öldürdüğünü söyledi. Katilin öldürme gerekçesi ise, "1 yıl önce parkta kız arkadaşıma baktığı için öldürdüm" oldu.

Askerden gelen gencin katili: 1 yıl önce sevgilime baktı

3 gün önce askerden terhis alan genci göğsünden bıçaklayarak öldüren katil, genci neden öldürdüğünü söyledi. Katilin öldürme gerekçesi ise, "1 yıl önce parkta kız arkadaşıma baktığı için öldürdüm" oldu.

01 Nisan 2018 Pazar 19:53
Askerden gelen gencin katili: 1 yıl önce sevgilime baktı

Samsun Haber-3 gün önce askerden terhis alan genci evinin önünde bıçaklayarak öldüren 19 yaşındaki genç çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. 3 gün önce askerden terhis alan genci, 1 yıl önce kız arkadaşına baktığı için aralarındaki husumetten dolayı bıçaklayarak öldürdüğünü söyledi.

Dün 18.00 saatlerinde İlkadım'ın Kazımkarabekir Mahallesi'nde meydana gelen olayda alınan bilgilere göre 21 yaşındaki Eren Kesenci'nin askerden 3 gün önce terhis aldığı ve bıçaklı saldırı sonrası hayatını kaybettiği öğrenildi.

Eren Kesenci cinayetini işleyen 19 yaşındaki T.A ve yanında 16 yaşındaki A.Ö polis ekipleri tarafından yakalandıktan sonra A.Ö. Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. 19 yaşındaki T.A ve 16 yaşındaki A.Ö., Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosundaki sorgularının ve işlemlerinin bitmesinin ardından Samsun Adliyesine sevk edildi. Savcılığın yaptığı sorgulaması sonrasında ifadeleri alınan zanlılar nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Mahkemede kendini savunan T.A, "Eren Kesenci'yi ile yakın mahallede oturuyoruz. Bu yüzden kendisini tanıyorum. Bir yıl önce parkta kız arkadaşım ile otururken, kız arkadaşıma bakışlarından rahatsız oldum. Bu yüzden kendisine nefret besledim. Hatta askeri gidince de 'inşallah şehit olursun' dedim. Bu benim lafımı dikkate almadı.Olay günü Eren ile yolda karşılaştım. Kendisi bana dik dik baktı. Eve gidip bıçağımı alıp geri geldim. Eren'in evinin önüne gelip kendisine seslendim. Evden dışarı çıkınca da bıçakla saldırdım. Yaşanan olaylardan dolayı pişmanım" ifadelerini kullandı. Diğer zanlı A.Ö. ise, "Ben Tayfur'u elinde bıçak sokakta gördüm. Kendisine seslendim beni dinlemedi. Başı belaya girer diye peşinden gittim. Eren'in evinin önüne geldiğinde Tayfun, Eren'i çağırdı. Yaşananları tam olarak görmedim. Eren ile Tayfun binanın girişindeydi. Tayfun'un niyetini anlayınca ben olay yerinden kaçmak istedim. kendisine engel olmak istedim. Ben suç işlemedim. Tayfun'un suç işlemesine engel olmak istedim. Suçsuzum" diye konuştu.

Mahkeme kararınca T.A. kasten adam öldürmek suçu ile tutuklama kararı alırken A.Ö. adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Tutuklanan T.A, Samsun Kapalı Cezaevine gönderildi.

Kaynak: İHA

Son Güncelleme: 02.04.2018 09:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatanperver 2018-04-01 23:17:19

A.Ö ye iyi ezberletilmiş ifadesi , ikisinin de ağırlaştırılmış müebbetle yargılanması gerekirken adalet yine tecelli etmemiş.Yok neymişde kız arkadaşına bakmış şaka gibi..,

Avatar
samsunlu 2018-04-02 00:25:00

şerefsiz haklıymış gibi, de anlatmış ömürboyu hapiste kal adiiii

Avatar
Yanlız adam 2018-04-01 21:09:26

Şimdi dahamı iyi oldu yatarsın içerde senelerce kız arkadaşım dedim kişiyide başkası alır ciktindindada düşersin sokaklara o saatten sonrada bise olmaz senden

Avatar
kardeş 2018-04-02 08:37:49

çocuklar geleceğimiz bizim. Hiç kendi kendimize sorduk mu neden gençler bu şekilde sınırda yaşıyorlar ölmek öldürmek neyin çözümü. Ebebeyn olarak nerede hata yapıyoruz.

Avatar
YORUM 2018-04-02 10:55:31

SENİN ALLAH BELANIN VERSİN.. ŞİMDİ ADALET NE YAPMALI.. BUNA AĞIRLAŞTILMIŞ CEZA VERECEKSİN . KİMSE BÖYLE İŞLER KALKIŞMASIN.. ÖRNEK OLSUN... ÇÜNKİ BU DURUMDA PİSLİK ÇOK..

Avatar
Nihat 2018-04-02 11:09:39

Ulan bunlar hepmi salak ne kiz arkadasima bakti 1 sene once karinmiydi kizinmiydi deve yat geber icerde simdi