banner388
banner390
banner410
banner408

Asarcık’a 26 Milyon TL yatırım

Samsun’un Asarcık ilçesine son 3 yılda 26 Milyon Tl yatırım yapıldı.

banner269

Asarcık’a 26 Milyon TL yatırım

Samsun’un Asarcık ilçesine son 3 yılda 26 Milyon Tl yatırım yapıldı.

14 Kasım 2017 Salı 17:32
Asarcık’a 26 Milyon TL yatırım

Samsun haber - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Asarcık ilçesinde muhtarlarla bir araya geldi. Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz, MHP'li belediye olmalarına rağmen Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetlerinden hiçbir zaman mahrum kalmadıklarını söyledi.


Kılağuz yaptığı açıklamada,"Büyükşehir Belediyemiz 2014 yılından beri ilçenin ihtiyacı olan yol ağının yarısını bitirdi. Ne zaman bir ihtiyacımız olsa sıkıntıya düşsek anında Yusuf başkanımızı aradık o da anında bizlere geri dönüş yaptı. Kendisine ilçemize verdiği katkılardan dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

“İLÇENİN MENFAATLERİ ÖN PLANDA”

Başkan Yılmaz muhtarlara seslendiği konuşmada, "Allah ağzımızın tadını bozmasın. Burada siyasi ön yargılardan uzak Asarcık'ımızın menfaatlerini önümüze koyduk ilçemizin neye ihtiyacı varsa gündüz demedik çözmek için çalıştık. Çünkü bizim bu makamlara gelirken bir tek derdimiz vardı o da halkımıza hizmet. Biz halkımızın beyi değil hizmetkârıyız. Asıl olan hizmettir. Muhtar da belediye başkanı da hepimiz aynı amaç için bu makamlardayız. Bizim patronumuz halkımız" dedi. 

“SÖZ VERDİK”

Başkan Yılmaz açıklamasını şu şekilde sürdürdü; "2014 yılında halkımıza biz söz verdik. İl Özel İdareleri zamanında hizmetten mahrum kalan köylerimizi ihya edeceğiz diye. Çok şükür sözümüzü tuttuk, tutmaya da devam ediyoruz. İlçemizde sorumluluk alanımızda olan grup yollarımızın yarısını bitirdik. Önümüzdeki kalan süre içerisinde de sıcak asfalta kavuşmayan bir köy yolu bırakmayacağız. Sizler rahat olun arkanıza yaslanın. Asarcık’a 26 milyon TL yatırım yapıldı" 

VEZİRKÖPRÜ ÖRNEK OLDU


Daha sonra mahalleli Vezirköprü ilçesine yapılan saanen keçi desteğini kendilerine de yapılaması talebinde bulundu. Başkan Yılmaz ise Vezirköprü'ye bağlı Boğazkoru Mahallesi Muhtarını arayarak Vezirköprü'nün Asarcık'a da örnek teşkil ettiğini söyledi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
misafir 2017-11-15 08:37:23

asarcık istemesini bilmez ne yapılmış bi halk otobüsü bile vermediniz imar dersen öyle 3 kat

Avatar
misafir 2017-11-15 10:19:12

asarcıklılar gariban gurbetçi hep iş sahası yok garibanı çok elinden tutan yok bi otobüs bile vermediler asarcığa asarcıklılara tekkeköye her saat başı gidiyor tranvay sürekli orada asarcıga hiç değilse günde bir tane otobüs vermeniz temennisi ile

Avatar
misafir 2017-11-15 11:50:23

asarcıkl bu seçimlerde ne yapar bilmem ama çalışmayana yalancılara oy verirler hep hç hizmet alamazlar