banner388

Asarcık Ülkü Ocakları hizmet binası açıldı

Samsun’un Asarcık ilçesinde, Ülkü Ocakları ilçe başkanlığı yeni hizmet binasını dualarla açtı.

Asarcık Ülkü Ocakları hizmet binası açıldı

Samsun’un Asarcık ilçesinde, Ülkü Ocakları ilçe başkanlığı yeni hizmet binasını dualarla açtı.

30 Ekim 2017 Pazartesi 10:15
Asarcık Ülkü Ocakları hizmet binası açıldı

Samsun haber - Ülkü Ocakları Asarcık İlçe Başkanlığı, yeni hizmet binasına kavuştu. Açılış dualarla yapılırken programa Ülkü Ocakları İl Başkanı Yalçın Altıntaş, Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz, Ülkü Ocakları Samsun yöneticileri, STK temsilcileri, partililer ve çok sayıda ülkücü katıldı.


Asarcık Merkez Yeni Cami'de, akşam namazı sonrası okunan mevlüt'ün ardından yeni hizmet binasında program düzenlendi. Açılış programında konuşan Asarcık Belediye Başkanı Kılağuz, "İlçemizde, dünyanın en büyük gençlik hareketi olan Ülkü Ocakları'nın bir şubesinin tekrar açılmış olmasının mutluluğu içerisindeyim. Ülkemizin yaşadığı sıkıntılı günlerde Yüce Türk milletimizin sigortası durumunda olan Ülkücü Hareket’in bir neferi olarak hepimize görevler düşmektedir. İşte bu ocak da bu görevi en iyi şekilde yerine getirecektir. Yeni hizmet binasının hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

“ASIL MÜCADELE ŞİMDİ BAŞLIYOR”

Ülkü Ocakları İl Başkanı Yalçın Altıntaş ise asıl mücadelenin bundan sonra başladığına dikkat çekerek " Bu ilçe binasının açılında emeği olan herkesten Allah razı olsun. Ama asıl mücadale bundan sonra başlıyor. Türk Milletini yüceltme yolunda hepinize büyük görevler düşüyor. Yılmadan yorulmadan Türk Düşmanları ile mücadeleye edeceksiniz. Biz bugün burada, bir olduk, iri olduk, diri olduk. Kızıl elmanın en vefakar neferleri olduk. Bugün burada kuvvetli bir ses, kuvvetli bir nefer olmak için bir araya geldik. Attığımız her adımda sultan alparslanları, İstanbul’un fethi Sultan Mehmetleri, Türkiye cumhuriyetimizi kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve rahmetli başbuğumuz Alparslan Türkeş’i rehber edindik. Bu yola can koyduk, baş koyduk. Türk milleti için mücadele etmeye tüm varlığımızla hedefe emin adımlarla yürüyeceğimize and içtik. Allah’ın izniyle gelecek bizimdir." Diye konuştu.

“HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM”

Asarcık İlçe Başkanı Fatih Benzer ise ," Değerli vakitlerinden zaman ayırarak buraya gelen tüm herkese teşekkür ederiz. Bu hizmet binasının açılışında emeği olan herkese teşekkür ederim." Şeklinde ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.