banner388
banner390
banner410
banner408

Artık Yeter! Diyen Samsun Halkı ‘İdam Türkiye’ye gelmeli’ Dedi

Teröre lanet eden Samsun Halkı, ‘’Teröristler ve tecavüz suçluları asılmalı. Onlara cezaevleri az gelir. Acilen İdam getirilmeli’’ dedi.  

banner269

Artık Yeter! Diyen Samsun Halkı ‘İdam Türkiye’ye gelmeli’ Dedi

Teröre lanet eden Samsun Halkı, ‘’Teröristler ve tecavüz suçluları asılmalı. Onlara cezaevleri az gelir. Acilen İdam getirilmeli’’ dedi.  

15 Aralık 2016 Perşembe 17:04

İstanbul Beşiktaş'ta 10 Aralık Cumartesi akşamı, teröristlerce gerçekleştirilen ve çevik kuvvet polislerine yönelik iki ayrı bombalı saldırıda 37’si polis olmak üzere 44 şehit vermiştik. 300-400 kiloluk  patlayıcının kullanıldığı hain saldırı sonrası, tüm Türkiye şehitlerine ağlamış, teröre ve teröristlere lanet yağdırmıştı. Samsunhaber.com, Samsun halkına tartışmalara yol açan ‘İdam’ ı sordu. Türkiye’ye idam gelmeli mi? Gelmemeli mi? Sorusuna sokaktaki vatandaş ne dedi? İdam cezası getirilirse, kimlere idam cezası verilmeli. İşte, Samsun halkından ve MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin'den kameramıza yansıyan ‘İdam’ yanıtları…
 
'ARTIK YETER! ASIN BUNLARI'
Şehitlerine ağlayan ve gözyaşları içinde teröre lanet eden Samsun halkı, ‘’Artık dayanamıyoruz. Geceleri gözümüze uyku girmiyor. Bu acı, bu gözyaşları artık durdurulsun. Polisimizle, askerimizle beraber bizlerde yürek yüreğe, sırt sırta bu hainlerle çarpışırız. Artık yeter! Asın bu hainleri’’ diye isyan etti.

‘KISASA KISAS’
İdam cezasının getirilmesine destek veren bir vatandaş ise, idamla ilgili şu sözleri dile getirdi, ‘’Kısasa kısas. İslamiyet’te kısasa kısas vardır. Bir kişi hırsızlık yaptıysa bir daha yapmasın. Bir daha can yakmasın, kimsenin parasını malını çalmasın diye bir eli kesilir. Bu teröristlere karşı da kısasa kısas yapılmalı. Bu vatana hainlik yaparak, polise, askere kahpece kurşun sıkan, bomba atan alçaklara idam kaçınılmazdır. Bunlara en ağır ceza verilmezse, hain hainliğinden, terörist teröristliğinden vazgeçmez’’



‘TERÖRİSTE CEZAEVİ AZ GELİR, İDAM EDİLMELİLER!’
‘Polise ve askere kurşun sıkan teröristler cezaevlerine atılıp beslenmemeli. Vatan hainleri hiçbir şekilde affedilmemeli.  Onca ocağı yıkan ve yüreklere ateş düşüren bu alçaklar için idam acilen getirilmeli. Çünkü olası bir afla çıktıklarında, yine bu alçaklıklarını sürdürmelerine fırsat verilmemelidir. Teröre kalıcı bir çözüm getirilecekse idam cezası gerekli’ diyen sokaktaki vatandaş, ‘'Devlet bu konuda gerekli tüm çalışmaları başlatmalı’' diye konuştu.

‘TECAVÜZ SUÇLULARI DA İDAM CEZASINA ÇARPTIRILMALI’
‘İdam cezası sadece terör için değil, tecavüz suçluları için de geçerli olmalı’ şeklinde konuşarak idamın bir an önce getirilmesi gerektiğinin altını çizen  Samsun halkı, ‘’Çocuklara ve kadınlara tecavüz eden ve onların hayatını karartan tecavüzcüler de idam edilmeliler’’ dedi.



‘İDAM AVRUPA BİRLİĞİNDE SIKINTI YARATIR’
Mikrofon uzatarak idamı sorduğumuz vatandaşların büyük bir çoğunluğu, ‘Evet Türkiye’ye idam artık gelmeli. Vatan hainlerine, teröristlere ve tecavüzcülere yönelik idam en kalıcı ve caydırıcı bir çözümdür. Yoksa bunların önünü alamayız’ derken, soruyu yönelttiğimiz vatandaşların bir kısmı ise, ‘’Hayır, idam cezası Türkiye’ye gelmemeli. İdam, Türkiye’nin Avrupa Birliğiyle olan ilişkisini zedeler ve sıkıntı yaratır’’ ifadelerini kullandı.

MHP’DEN İDAMA TAM DESTEK
Terörle mücadelede milletle ve devletle her zaman birlikte olduklarını ve teröristlerin köklerinin kazınmasında her türlü desteğe her zaman hazır olduklarını belirten MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, İdamla ilgili partisinin ve kendisinin düşüncelerini şöyle açıkladı, ‘’Milliyetçi Hareket Partisi idamın getirilmesi için ilk imzayı atacak olan, bunu ilk destekleyecek olan bir partidir. Bu konuda asla tavizimiz olmaz. Bu ülkeye, bu bayrağa, düşman olan, polisimize, askerimize, milletimize kurşun sıkan ve bomba yağdıran kim olursa olsun bizim ebedi düşmanımızdır. Teröristlere, çocuk katillerine ve tecavüz suçlularına idam cezası getirilmeli ve bunlara en ağır ceza uygulanmalıdır’’

Son Güncelleme: 17.12.2016 15:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.