banner388

"Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak"

Yaptığı basın açıklamasında Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Telpa, Tam, Kandil ve Sammey Şirketlerinin Yönetici Ortağı olan Ahmet Özder, "Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" dedi. 

"Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak"

Yaptığı basın açıklamasında Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Telpa, Tam, Kandil ve Sammey Şirketlerinin Yönetici Ortağı olan Ahmet Özder, "Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" dedi. 

28 Nisan 2018 Cumartesi 20:32
"Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak"

Samsun haber - Telpa, Tam, Kandil ve Sammey Şirketlerinin Yönetici Ortağı olan Ahmet Özder, yaptığı basın açıklamasında Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı. 

“Aday Adayı olarak talip oldum"

AK Partinin kuruluşundan bu zamana destek verdiğini söyleyen Özder, "2001 yılında ilk kuruluşundan beri il yönetiminde hizmet vermiş 24.03.2018 İl Kongresine kadar il yönetimi üyesi olarak hizmete devam ettiğim ve bundan gurur duyduğum AK Partiden 24 Haziran 2018 seçimlerinde Samsun ve ülkeme hizmet etmek için 27.dönem AK Parti Milletvekili Aday Adayı olarak talip oldum" diye konuştu. 

“Taş taşın altına el değil gövdemizi koyarak siyasette yer aldık”

Taşın altına ellerini değil gövdelerini koyduklarını söyleyen Özder, “Sizlerde takdir edersiniz ki ilk kuruluşlarda her zaman sancılı süreçler olmuştur. Bu konuda tüm emeği geçen arkadaşlara, partimiz her neferine bizleri ve partimizi bu günlere taşıdıkları için ayrı ayrı teşekkür ederim. O yıllar zor yıllardı zira beni seven çevremde ki  diğer partili arkadaş, eş ve dostlar akıllarınca beni korumak adına bu işe karışmayın Genel Başkanımız yasaklı seçimlere giremezsiniz, girseniz de seçimleri kazanamazsınız, kazansanız da iktidar olamazsınız, iktidar olsanız da size görev yaptırmazlar derken bizler Türkiye ve Samsun’dan bir avuç insan Recep Tayyip Erdoğan sevdalısı olarak bu işe gönül, taşın altına el değil gövdemizi koyarak siyasette yer aldık”

“Dünyanın en büyük organizasyonlarından biri olduk”

Sağlık, ekonomi gibi birçok konuda yapılan faaliyetlerin olduğunu belirten Özder,  “İlk kuruluşumuzdaki bu 50 kişilik kurucu yönetimden birçok milletvekili, belediye başkanları ve benzeri çıkararak her seçimlerde oy oranlarımızı arttırarak bu günlere geldik. İl ve ilçe yönetimleri, kadın, gençlik, kolları ve partimizin tüm oluşumları ile kompakt bir şekilde olup dünyanın en büyük organizasyonlarından biri olduk. Diğer tüm sağlık, ekonomi ve benzeri yapılan icraatları anlatmama gerek yok, görüyorsunuz. Tüm emeği geçenlere partimizin tüm kademelerindeki arkadaşlara teşekkür ediyorum. 27.Dönem Milletvekilliği seçimlerinde Aday Adaylığı olarak müracaat ettiğimi beyan eder saygılar sunarım” diye konuştu.

Müberra Taşçı

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Edo55 2018-04-29 01:02:04

Dogru soyluyor dunyanin en buyuk orgazasyonunu yaptiniz 15 senede 150 milyar Dolar Dis 650 milyar Tl ic faiz odediniz simsarlara yani tefeciler

Avatar
gargamel 2018-04-28 21:28:18

doğrudur eskisi gibi olmayacak, samsundan bol kepçe oy alıyordunuz bu seçim eskisi gibi olmayacak...

Avatar
sasa 2018-04-29 18:22:55

yaw he he

Avatar
ramazan 2018-04-29 20:25:32

vay be ne memleket sevdalısı bunlar vekil olup ballı maaş almak için ellerinden geleni yapmaktalar