banner388

Ankara Samsun Dernekler Federasyonu toplantı yaptı

Ankara Samsun Dernekler Federasyonu, 2018 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Ankara Samsun Dernekler Federasyonu toplantı yaptı

Ankara Samsun Dernekler Federasyonu, 2018 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi.

08 Ocak 2018 Pazartesi 14:01
Ankara Samsun Dernekler Federasyonu toplantı yaptı

Samsun haber - Ankara Samsun Dernekler Federasyonu, Keçiören AK Restoran 2018 yılının ilk toplantısını yaptı. Toplantıya AK Parti Samsun Millet Vekili Hasan Basri Kurt, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Nurullah Zengin, Orman Genel Müdürlüğü Personel Daire Başkanı Hüdaverdi Şen de katıldı.

Katılım yüksek olduğu toplantıda konuşan AK Parti Samsun Milletvekili Kurt, ”Samsunluların birlik ve beraberlik içinde olması bizleri son derece memnun ediyor. Dernekler gurbette yaşayanların tek çatı altında toplandığı yerlerdir. Burada insanlar istişareler yapar, fikirler üretir. ASDEF’de şehrimiz Samsun için neler yapabileceklerini düşünen, gurbette bulunan Samsunlu hemşerilerimizin sıkıntılarına çözüm arayan güzide bir Federasyonumuz. Kendilerine başarılar diliyorum” dedi.


Keçiören Belediye Başkanı Ak, “Samsunlu hemşerilerimi burada ağırlamaktan son derece mutluyum. Bizde Keçiören Belediyesi olarak ASDEF’e tepebaşından inşallah güzel bir mekân vereceğiz” diye konuştu.


“SAMSUN İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”

ASDEF Başkanı Nejdet Gökçe ise yaptığı konuşmada”Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkürlerimizi sunuyorum. Bizlerin buradaki gayesi ve amacı Samsunlu hemşerilerimizin gurbette bir evimiz var dedirtmektir. Hep birlikte güzel bir Samsun için elimizden geleni yapıp şehrimizi temsil etmektir” şekliden ifade etti.

Son Güncelleme: 08.01.2018 14:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bafra 2018-01-08 14:13:29

SAMSUNSPOR İÇİN DE...