banner388

Anıtkabir'de Samsunlu askerin nöbet değişimi

Anıtkabir'de Samsunlu bir askerin nöbet değişimi anı kameralara yansıdı.

Anıtkabir'de Samsunlu askerin nöbet değişimi

Anıtkabir'de Samsunlu bir askerin nöbet değişimi anı kameralara yansıdı.

29 Ocak 2018 Pazartesi 09:47

Samsun haber - Mustafa Kemal Atatürk'ün anıt mezarı olan Anıtkabir'de Muhafız ve Merasim Bölüğü askerleri nöbet tutuyor. İki saat hiç hareket etmeden nöbet tutan askerlerin nöbet değişim törenleri ise ziyaretçiler tarafından ilgi görüyor.

Boylarının kısa olmamasına dikkat edilen askerlerin hareketsiz durabilmeleri için topuklarında iğne yapıldığı dedikodusu ise gerçeği yansıtmıyor. 

Bazı vatandaşlar saygı nöbetçilerinin heykel olup olmadığını anlamak için Mehmetçiği hareket ettirmeye çalışıyor.

SAMSUNLU HAYALET ASKER

Anıtkabir'de dün saat 13.00'da nöbet değişim töreninde ise yer alan Samsunlu hayalet asker kameralara yansıdı. Anıtkabir'i ziyaret eden Samsunlu bir vatandaş tarafından görüntülenen o anlarda Samsun'un Vezirköprü ilçesi nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen Fuat Gökduman, tekmil veriyor.

Son Güncelleme: 30.01.2018 09:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emin karaguzel 2018-02-02 14:04:27

Ezanı senelerce Türkçe okutturan, kurana gökten indiği sanılan kitap diyen kim acaba, millete laiklik diye dinsizligi dayatan kim.

Avatar
Emin e cevap 2018-02-04 12:21:46

Sürekli okuduğumuz Fatiha suresinde ne anlatılıyor diye sorsam ne sen cevap verebilirsin nede bi başkası. Arapça dilinin bir kutsallığı yoktur, peygamber efendimiz arapça konuştuğu için kuran arapça yazılmıştır. Sen içeriğini değiştirmeden ister türkçe oku ister almanca farketmez,yeterki anlamını anla. Anlamını bilmeden kuranı hatim etmenin ne sana bir faydası olur nede başkasına. Müslümanım deyip namaz kılmasını ön plana çıkaran ve haram yemeye, başkasının hakkını gaspetmeye her türlü kılıfı uyurabilen kim? Diye de sorarım sana.

Avatar
Tufan 2018-02-04 17:13:52

Emineee hanfendii