banner388

Alper Aktaş aday olduğunu açıkladı

Estetik cerrahı Alper Aktaş, Cumhuriyet Halk Partisi İlkadım İlçe Başkanlığına adaylığını koyduğunu açıkladı. 

Alper Aktaş aday olduğunu açıkladı

Estetik cerrahı Alper Aktaş, Cumhuriyet Halk Partisi İlkadım İlçe Başkanlığına adaylığını koyduğunu açıkladı. 

04 Aralık 2017 Pazartesi 17:59
Alper Aktaş aday olduğunu açıkladı

Samsun haber – Samsun’un İlkadım İlçesinde saat 14.00 da İlkadım Cumhuriyet Halk Partisi binasında konuşan Alper Aktaş, İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıklayarak “Sorumluluktan kaçamam çünkü bu çocuklarıma, sizin çocuklarınıza ve Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyetine görevimdir” dedi.


İlkadım İlçe Başkanlığına adaylığını koyan Aktaş, “Değerli dostlarım bir derdim var. Cumhuriyetin kıvılcımının çakıldığı İlkadım’da sosyal demokrat anlayışını iktidar yapmak. Türkiye Cumhuriyeti’nde özgürlüğü, adaleti, eşitliği, dayanışmayı ve üretmeyi hakça paylaşımdan yana sosyal demokrat yönetim anlayışını iktidar yapmak. Hepimiz biliyoruz. Çok kritik bir süreç içindeyiz. 2019 yılında Yerel Yönetimler, Milletvekilleri seçimleri ve özellikle Cumhurbaşkanlığı seçimleri olacak. Ve hepimiz farkında olmalıyız ki birlik, beraberlik içinde hiçbir hesap yapmaksızın sadece liyakatı ya da göreve uygunluğundaki sürece bakmak zorundayız.  Biz CHP İlçe Örgütü olarak önce İlkadım Yerel Yönetiminde iktidar olmalıyız ki sonra seçimlerde hayati vazifemiz olan Türkiye Cumhuriyetini ilelebet muhafaza etmeyi sağlayalım. Şimdi kongre sürecindeyiz. Bu kritik sürece önderlik edecek politikaları ve örgüt yönetimlerini belirleyeceğiz. Her kongre değişim platformudur. Değişim devrimin ta kendisidir. Tarihsel gerçeklik ispat etmiştir ki dostlarım CHP devrimcidir. O halde devrim zamanıdır. Hatırlayın CHP’nin ilk kongresini 9 Eylül 1919 Sivas Kongresidir. Unutmayın bugün CHP’nin 100. yılına denk gelen seçimlere önderlik edecek politika ve örgüt yönetimine şekil verecek öylesine önemli ki özrü olmayacak bir zamanın arefesindeyiz. İşte böyle bir zaman da bu ülkenin yurttaşları sayesinde elde ettiği eğitimin entelijansının ve liyakatının da sorumluluktan kaçamam. Bu çocuklarıma, sizin çocuklarınıza ve Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyetine görevimdir” diye konuştu.


“O ışık gözlerinizdeki ışığın ta kendisidir”


Aktaş, ben bir estetik cerrahıyım hep güzelin peşinden koşarım. Çünkü işim bu ülkemin güzel insanlarına hizmet etmek. Görüyorum ışığı ve aydınlığı, o ışık gözlerinizdeki ışığın ta kendisidir. Güzel ülkemin hak ettiği, güzel geleceği, ortak akıl, özgürlük ve bilimle inşa edeceğimiz güzel mutlu günlere olan inancımın dayanağı budur. Sorumluluğun eylemsel hali hür bir iradeyle talep etmektedir. Şimdi hür irademle talep ediyorum. Ülkemin güzel insanlarına ve anlı şanlı CHP ‘ne şerefli hizmet için birliğimiz için emeği ve liyakatı için İlkadım’dan Yerel Yönetimleri sonrada Türkiye’de CHP’yi iktidar yapmak için her birinin aklı hür, vicdanı hür olduğunu bildiğim şerefli CHP İlkadım Kongre ve delegelerinden CHP’yi İlkadım İlçe Başkanlığı ve örgütü yönetmek için ben ve ekip arkadaşlarım yetki talep ediyoruz. Bu onurlu göreve CHP İlkadım İlçe Başkanlığına aday olduğumu açıklıyorum” dedi.


Haber: Müberra Taşçı

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.