banner388
banner390
banner410
banner408

Alparslan İlkokulu yağmur çamur demiyor

Samsun'da 2'inci sınıf öğrencisi 26 çocuk Bafra Sürmeli köyüne gezi düzenledi.

banner269

Alparslan İlkokulu yağmur çamur demiyor

Samsun'da 2'inci sınıf öğrencisi 26 çocuk Bafra Sürmeli köyüne gezi düzenledi.

08 Mayıs 2017 Pazartesi 14:37
Alparslan İlkokulu yağmur çamur demiyor

Alparslan İlkokulu 2'inci Sınıf öğrencisi 26 çocuk “Çocuk ve Çevre Hep Birlikte” projesinin 2'inci Hafta etkinliğinde bu kez, yağmurlu havaya rağmen; “Kötü hava yoktur, yanlış kıyafet vardır.” düsturu, ile Bafra Sürmeli köyünde toprağa, çamura basmaya korkmadan etkinliklerini gerçekleştirdi.



Çevre eğitimini doğada, bizzat yaşayarak ve dokunarak öğrenmek için Alparslan İlkokulu’ndan yola çıkan çocuklar; Bafra Ticaret Borsası’nın ev sahipliğinde gün boyunca Ziraat Mühendisleri Odası Samsun Şubesi Hayati Tosun ve Sürmeli Köyü halkından edindikleri bilgilerle doğada faaliyetler yaptı.

Yoğurt mayalamayı, hamur yoğurmayı, oklavayla gözleme açmayı öğrenen çocuklar, seraları gezip çilek topladı.

Gün sonunda Bafra Ticaret Borsası’nın hediyesi Bafra pirinci ve defne fidanları ile mutluluk içinde evlerine dönen çocuklar, bir sonraki hafta Karadeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü’nde faaliyetlerine devam edecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.