banner388

Almanya’nın kararına Samsun’dan destek

Almanya’nın Kurban Bayramı için ülkelerine giden 500 Suriyeli mülteciyi sınır dışı etmesiyle ilgili Samsunlulara sorular sorduk. Bakalım Samsunlular konuyla ilgili neler söylemiş…

Almanya’nın kararına Samsun’dan destek

Almanya’nın Kurban Bayramı için ülkelerine giden 500 Suriyeli mülteciyi sınır dışı etmesiyle ilgili Samsunlulara sorular sorduk. Bakalım Samsunlular konuyla ilgili neler söylemiş…

30 Ağustos 2018 Perşembe 17:05

Samsun Haber - Almanya Kurban Bayramı için ülkelerine giden 500 Suriyeli mülteciyi sınır dışı etti. Gerekçe de; Bir mülteci ülkesine dönebiliyorsa, o mülteci değildir. Aynı zamanda mülteciler ve Türk vatandaşları ile yaşanan gerginlik bitmek bilmiyor. Mülteciler ve Türk vatandaşları arasında çıkan kavgalar büyüyebiliyor. Bütün bunların yanı sıra Almanya’nın bayram için ülkesine dönen 500 Suriyeli mülteciyi sınır dışı etmesi de akıllara artık mülteciler ülkelerinde kalabilir mi sorusunu getiriyor. Bizde Samsunhaber.com olarak Samsunlu vatandaşlara konuyla ilgili sorular sorduk. Bakın ne cevaplar aldık.


Almanya doğru yapıyor


Samsunluların geneli Almanya’nın doğru yaptığını ifade ederek Suriyeli mültecilerin artık kendi ülkelerinde kalabileceklerini söyledi. Samsunlu vatandaşlar, “Suriyeliler bayram için ülkelerine gidiyorlarsa artık kendi ülkelerinde kalabilirler” şeklinde konuştu. Türkiye’nin de Almanya gibi yapması gerektiğini belirten vatandaşlar, artık mültecilerin Türkiye’den gitmesi gerektiğini söyledi.


Aynı zamanda mültecilerin kendi ülkeleri gibi rahat yaşamasına tepki gösteren vatandaşlar, bu durumdan rahatsız olduğunu belirtti. 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
fatih yılmaz 2018-08-31 06:55:38

kesinlikle Suriye li Irak lı hiç birini istemiyorum artık rahat durmamaya başladılar hiçbiryerde rahat yok

Avatar
Vatandaş gözunu açti 2018-08-31 10:01:52

Almanya doğruyu yapiyor once can once kendi halkini dusuneceksin rte sadece kendi cikarini dusunuyor oyy derdi savaşa da sokan kendisi ne almanyada ne turkiye de turk vatandaslarini dusunmuyor kabafayilikla ulke yonetilmez ulkesine bayramda gidebiliyolarsa donsunler turkiye batti suriyeliler bedava mi yiyo iciyo burda kendi halkini tek dusunen atatturktu birde ecevit devletin bir kurusunu yemediler ulkeye çalistilarrr

Avatar
Vatanperver 2018-08-30 23:49:12

Şimdi bu Suriyelilerin çoğu Esad için babası için yapamayacağı şeyi yapacağını bilmek gerekir , yalnız asl olan Esad için veyahut Suriye için askerlik görevlerini ifa etmemek için geri dönmüyorlar. Esad askerliği zorunlu yapmasın 4 milyonun 3,5 evde.

Avatar
Canik55 2018-08-31 10:56:45

Kahrolsun Faşizmm