banner388

Alkollü sürücü polisi alarma geçirdi

Samsun'da araçta alkollü şekilde uyuyakalan şahıs polis ekiplerini alarma geçirdi.

Alkollü sürücü polisi alarma geçirdi

Samsun'da araçta alkollü şekilde uyuyakalan şahıs polis ekiplerini alarma geçirdi.

01 Aralık 2017 Cuma 17:56
Alkollü sürücü polisi alarma geçirdi

Samsun Haber - Samsun'un Canik ilçesi 2. Hat Dolmuş Hattı son durak kavşağı çevre yolu viyadük altında yaşanan olayda yol kenarında park halindeki kamyonette ayağının biri dışarıda uyuyakalan alkollü şahıs polis ekiplerini alarma geçirdi.


Edinilen bilgiye göre vatandaşlar, yol kenarında park halindeki kamyonetin içinde bir şahsın yattığını fark ederek ölmüş olabileceği düşüncesiyle polise ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine polis sevk edildi. Polis ekipleri şahsın alkollü olduğunu ve direksiyon başında uyuyakaldığını belirledi.



Uyandırılan ve kimlik kontrolünde isminin İ.P. olduğu belirlenen 49 yaşındaki şahıs, aracın arkadaşına ait olduğunu ve uyuması için kendisine izin verdiğini dile getirdi. Olayın ardından İ.P. evine gönderilirken polis ekipleri kamyonetin bulunduğu yerden kaldırılmasını istedi.

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.