banner388
banner390
banner410
banner408

Aleyna Tilki Samsun’a geliyor

Milyonlarca hayranı olan sevilen genç isim Aleyna Tilki Samsun’a geliyor.

banner269

Aleyna Tilki Samsun’a geliyor

Milyonlarca hayranı olan sevilen genç isim Aleyna Tilki Samsun’a geliyor.

02 Mayıs 2017 Salı 14:56
Aleyna Tilki Samsun’a geliyor

Samsun Haber - Türkiye onu katıldığı bir yarışma programında tanıdı. Henüz 14 yaşında bir televizyon kanalında milyonların karşısına çıkan Aleyna Tilki, güçlü sesi ve fiziğiyle hemen dikkati çekti. Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu programda dinleyenleri kendisine hayran bırakan genç isim özellikle jüri üyelerini çok etkilemişti.

Yetenek Sizsiniz programında seslendirdiği ‘’Gesi Bağları’’ adlı şarkıyla adını duyuran genç isim, o zaman programda yer alan jüri üyelerinden Murat Boz tarafından oldukça beğenilmişti. 

Çıkardığı ‘’cevapsız çınlama’’ adlı single çalışmasıyla 100 milyon tıklanma başarısı yakalayan Aleyna Tilki sosyal medyadan paylaştığı video ile Samsun’a geleceğini duyurdU, sevenleri de paylaşımın altına yorumlarda bulundu

Türkçe pop müziğini çok iyi hissedemediğini ifade eden Aleyna Tilki, Emrah Karaduman ile karşılaştıktan sonra bu durumun değiştiğini ifade etti. Samsun’a gelen Aleyna Tilki’ye Emrah Karaduman’da eşlik edecek

Son Güncelleme: 02.05.2017 16:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Asfj 2017-05-03 08:15:43

Abla