banner388

Alaçam Sular Altında! Halk Çözüm İstiyor

Samsun'un Alaçam ilçesinde bulunan Karlı köyünde evler sular altında kaldı.

Alaçam Sular Altında! Halk Çözüm İstiyor

Samsun'un Alaçam ilçesinde bulunan Karlı köyünde evler sular altında kaldı.

01 Aralık 2016 Perşembe 12:51
Alaçam Sular Altında! Halk Çözüm İstiyor

Samsun'un Alaçam ilçesine bağlı Karlı köyünde devam eden yoğun yağışlar sonrasında dereler taştı ve birçok ev sular altında kaldı. Bölgede yaşayan ve evi sular altında kalan bir vatandaş, bu problemi her yağmur yağdığında yaşadıklarını belirtti. Bölgede yapımı devam eden kanal projesi nedeniyle birçok ağaç kesilmiş ve kesilen bu ağaçların temizlenmemesi nedeniyle dere ağzı sürekli olarak tıkanmakta. Yağan her yağmuda dere ağzının tıkanıp, su taşmalarına neden olduğunu söyleyen vatandaş, konuyu Büyükşehir Belediyesine bildirdiklerini, onlarında da konuyu SASKİ'ye yönlendirdiğini söyledi.

SASKi ekipleri kepçe ve operatörlerle çalışma yapmaya başlasa da bölge sakinleri duruma kesin bir çözüm istediklerini söylediler. Vatandaşlar, bu sıkıntının bir daha yaşanmaması için kanal projesi yapım çalışmaları sonucunda yıkılan ağaç parçaları ve çalı çırpının dere yataklarından temizlemesini gerektiğini söylediler.



Nevin Aydoğan
 

Son Güncelleme: 03.12.2016 17:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.