banner388

Alaçam'dan Başkana Tepki

Samsunhaber.com olarak yerel seçim öncesi ilçeleri gezip vatandaşlara Belediye Başkanlarını ve Belediye Başkan adaylarını sormaya devam ediyoruz.

Alaçam'dan Başkana Tepki

Samsunhaber.com olarak yerel seçim öncesi ilçeleri gezip vatandaşlara Belediye Başkanlarını ve Belediye Başkan adaylarını sormaya devam ediyoruz.

08 Şubat 2019 Cuma 16:39

Samsun Gazeteciler Cemiyet Başkanı ve Samsunhaber.com Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yazıcı'nın sunumu ile Samsun'daki Belediye Başkanlarını ve Belediye Başkan Adaylarını Vatandaşlara soruyoruz.

Samsun'un Alaçam ilçesinde vatandaşlara mikrofonu uzattık. Samsunhaber.com ekibini güler yüzle karşılayan Alaçam halkı sorunlarını ve isteklerini Samsunhaber.com mikrofonlarına anlattı. 

ADAYIMIZ İYİ, BEĞENİYORUZ 

Alaçamlı bir vatandaş" İttifak adayı İlyas Acar'ı beğeniyoruz olumlu bir aday. Şuan ki Belediye Başkanı Hadi Uyar'dan memnun değildik. Adayımız İlyas Acar iyi, onu destekliyoruz" diye konuştu.

Ahmet ALTÜRK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zakaria 2019-02-09 09:51:53

Sayın mehmet bey Alaçamlılar hala kavrayamamış ÜÇ PARTİ YANİ AKP İYİ. SAADET. BU PARTİLER ALAÇAMDA ADAY ÇIKARMAMIŞ HALA İTTİFAK BAHSEDİYORLAR KİMSEYİ AŞŞALAMIYORUM AMA GAZETE OKUMAYAN MANTIKLI GÜNDEMİ TAKİP ETMEYEN TOPLUMDAN BÖYLE BİR ALAÇAM ÇIKIYOR. SÖZÜM ADAYLARA DEĞİL ADAYLARA BAŞARILAR DİLERİM VE ALAÇAM İÇİN NEFES ALDIKLARI GİBİ İHYA ETSİNLER. SAYGILAR