banner388

Alaçam'daki yangın sabotaj çıktı!

Alaçam'da çıkan ev yangınının Jandarma'nın incelemeleri sonucu sabotaj olduğu belirlendi.

Alaçam'daki yangın sabotaj çıktı!

Alaçam'da çıkan ev yangınının Jandarma'nın incelemeleri sonucu sabotaj olduğu belirlendi.

17 Aralık 2019 Salı 23:35
Alaçam'daki yangın sabotaj çıktı!

Dün Alaçam’ın Akbulut Mahallesi'nde Mehmet Ay’a ait bağ evinde çıkan yangın sonucu büyük çapta maddi hasar meydana gelmişti. Alaçam İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri yaptıkları çalışmalar sonucunda yangının kundaklama sonucu çıktığını belirledi.

Deliller tek tek incelendi

Jandarma ekipleri çevredeki kamera kayıtlarını inceledi. Yapılan inceleme sonucunda sarı renkli bir otomobilden şüphelenen ekipler, güzergahtaki kamera kayıtlarından ticari taksinin plakasını ve durağını tespit etti. Taksi durağı ve çevresinde bulunan kamera kayıtlarını da incelemeye alan jandarma ekipleri ticari taksiyi tutmak için durağa gelen şüphelinin önce bir nalburdan tiner aldığını belirledi.

Şüpheli serbest bırakıldı

Kimliği tespit edilen şüpheli İ.A.’nın saat 19.00 otobüsüyle Bursa’ya hareket ettiği bilgisini alan ekipler aracı Samsun çıkışında durdurdu. Otobüste olan I.A. gözaltına aldı. Şahıs Jandarma'daki işlemlerinin ardından bugün çıkartıldığı Alaçam Adliyesi'nde tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberAlaçamSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.