banner388

Alaçam'da Mezuniyet Coşkusu

Samsun Alaçam Posta ve Lojistik Meslek Yüksekokulu’nda (MYO) mezuniyet töreni yapıldı.

Alaçam'da Mezuniyet Coşkusu

Samsun Alaçam Posta ve Lojistik Meslek Yüksekokulu’nda (MYO) mezuniyet töreni yapıldı.

03 Haziran 2016 Cuma 16:14
Alaçam'da Mezuniyet Coşkusu

Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen mezuniyet törenine Ondokuz Mayıs Üniversitesi( OMÜ) Alaçam Posta ve Lojistik Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İsmet Boz, Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Tural, öğretim görevlileri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, öğrencilerin aileleri, vatandaşlar ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Tören saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Okul birincisi Emre Sağlam’ın konuşmasın sonrasında kısa bir konuşma yapan Alaçam MYO Müdürü Prof. Dr. İsmet Boz, “Öğrencilerimizin, yaşantılarında yeni bir döneme ayak bastıklarını, onları bugünlere hazırlayan, hayatları boyunca başarılı ve iyi birer birey olmalarını hedefleyip ellerinden gelen bütün fedakarlıkları yapan anne ve babaların, kardeş ve arkadaşlarının, bilgi ve beceri sahibi olmalarında büyük paya sahip olan öğretim elemanlarının mutluluklarını paylaşmak üzere toplanmış bulunmaktayız. Okulumuzda geçirmiş olduğunuz vakitler içinde sizlerin hem iyi bir ara eleman olmanızı hem de örnek birer birey olarak yetişmeniz için çok çaba sarf ettik. Bunu yapmamızdaki amacımız sizlerin ülkemizin kalkınmasında rol sahibi olmuş, sorumluluğu üstlenmiş olan, mesleki alanda bilgi ve beceri kazanmış, yenilikçi bireyler olmanızdı. Bu yüzden burada almış olduğunuz eğitimle hayatta yükleneceğiniz her görevi layıkıyla yerine getirebileceğinize ve her türlü zorluğun üstesinden geleceğinize yürekten inanıyorum. Bizleri ve yüksek okulumuzu ve de üniversitemizi her zaman iyi şekilde anımsamanızı, bizler zihninizde hep iyi olarak kalmak, hatırlanmak istiyoruz” dedi.
Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar ise “Okul sadece diplomaya sahip olmak değil insan ilişkilerin, dostlukların , arkadaşlıkların, sevginin saygının ve toplumla kaynaşmanın öğrenildiği bir kurumdur. Biz sizler ile gerek sosyal gerek kültürel alanlarda beraber olduk. Hepinizin bahtı açık olsun şimdiye kadar birçok öğrencimizi mezun etmenin sevincini yaşadık. Bundan sonra Alaçam’a gelecek öğrenciler için Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından yapılması planlanan 250 kişi kız öğrenci yurdu ile öğrencilerimize daha iyi imkanlar sunacağız” diye konuştu. 
Konuşmaların ardından okul birincileri ve bölüm birincilerine ödülleri ve hediyeleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi. Mezun olan öğrenciler müzik eşliğinde keplerini havaya fırlattılar ve doya doya eğlendiler. 

Son Güncelleme: 04.06.2016 16:25
Anahtar Kelimeler:
öğrenciOmüMezuniyet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.