banner388

Alaçam'da çocuk bayramı kutlandı

Samsun'un Alaçam ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen etkinliklerde çocukların bayramı kutlandı.

Alaçam'da çocuk bayramı kutlandı

Samsun'un Alaçam ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen etkinliklerde çocukların bayramı kutlandı.

23 Nisan 2018 Pazartesi 20:51
Alaçam'da çocuk bayramı kutlandı

Samsun Haber-Samsun'un Alaçam ilçesine bağlı 2 okulun ortak etkinliği ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı. Alaçam'da bulunan Cumhuriyet Ortaokulu ve Resai Aydın İlkokulunun ortaklaşa yaptığı tören ve etkinlikler ile çocuk bayramı kutlandı.

ATATÜRK ANILDI

Etkinlikler kapsamında ilk olarak Alaçam Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı'na saat 09.00 çelenk bırakılarak Atamız anıldı.

Daha sonra Alaçam Şehir Stadyumu'nda devam eden etkinliklere Kaymakam Oğuz Alp Çağlar, Belediye Başkanı Hadi Uyar, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Murat Şenyurt, Cumhuriyet Savcısı Emre Doğan'da katılarak öğrencileri ve vatandaşları selamladılar.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Tural, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na ilişkin konuşmalarda bulundu.

Sezai Tural'ın konuşmalarının ardından Cumhuriyet Ortaokulu ve Resai Aydın İlkokulu öğrencilerinin gösterileri veliler vatandaşlar ve davetliler tarafından büyük ilgi gördü.

Gösterilerin bitmesinin ardından protokol üyeleri çeşitli dallarda derece yapan öğrencilere hediyelerini verdi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın anlam ve önemini içeren programa İlçe Emniyet Müdürü Kenan Bıyık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Tural, Toplum Sağlığı Müdürü Ertan Baş, İlçe Müftüsü Mehmet Süsün, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Salih İleri, AK Parti İlçe Başkanı Selahattin Alkan, CHP İlçe Başkanı Fuat Canbaz, MHP İlçe Başkanı Erdinç Gül, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.


 
 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.