banner388

Alaçam'da 23 Nisan coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Samsun’un Alaçam ilçesinde büyük coşkuyla kutlandı.

Alaçam'da 23 Nisan coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Samsun’un Alaçam ilçesinde büyük coşkuyla kutlandı.

23 Nisan 2017 Pazar 15:43
Alaçam'da 23 Nisan coşkusu

Samsun Haber - Olumsuz hava şartlarının etkili olduğu ilçede saat 09.00’da Milli Eğitim Müdürü Sezai Tural tarafından Atatürk Anıtına çelenk konulması ile başlayan etkinlikler Gençlik Hizmetleri Spor İlçe müdürlüğü Kapalı Spor Salonuna devam etti.

Törene Kaymakam Oğuz Alp Çağlar, Belediye Başkanı Hadi Uyar, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Murat Şenyurt, Cumhuriyet Savcısı Aziz Kocaağa, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Tural, Toplum Sağlığı Müdürü Ertan Baş, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Soner Şahin, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Törende söz alan İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Tural, “Tüm dünyaya sevgi, saygı, hoşgörü, dostluk, kardeşlik ve barış mesajları vererek; heyecanla, coşkuyla, rengarenk görüntülerle ve dünya çocuklarıyla birlikte bu güzel bayramı en güzel duygularla kutlamaktan da büyük kıvanç duymaktayız”dedi.
Cumhuriyet İlkokulu öğrencilerinin yaptıkları gösteriler izleyiciler tarafından beğeni ile izlendi. Öğrencilerin gösterilerin ardından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere protokol tarafından hediyeleri verildi.Cumhuriyet İlkokulu tarafından açılan resim sergisinin gezilmesiyle program sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
Samsun Haber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.