banner388

Akşener, "Korkmuyoruz"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Samsun İl Başkanlığı Binasının açılışı için Samsun’a geldi ve Samsun İl Başkanı Ömer Süslü ile birlikte konuştu.

Akşener, "Korkmuyoruz"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Samsun İl Başkanlığı Binasının açılışı için Samsun’a geldi ve Samsun İl Başkanı Ömer Süslü ile birlikte konuştu.

28 Ocak 2018 Pazar 00:16
Akşener, "Korkmuyoruz"

Samsun haber - Partisinin Samsun İl Başkanlığı Binasının açılışında çok mutlu olduğunu söyleyen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Bugün çok mutluyum. Çünkü bu meydanı şereflendiren çok değerli Samsunlu hemşehrilerimin içinde kadın sayısı erkeklerden fazla. Eski bir üniversite hocasıyım ben. Uzun yıllar İnkılap Tarihi anlattım. Ama Samsun’da Samsun için kurtarılan değil, kurtaran şehir sözünü Ömer Süslü’den duymuştum. Dolayısıyla kurtarılan değil kurtaran şehrin değerli mensupları, çok değerli hemşehrilerim bugün İYİ Parti İl binamızın açılışı için bir aradayız. Samsun’da dün Türkiye’nin Anadolu’nun her taraftan işgale uğramaya gayret edildiği bir dönemde müstevlilerin Anadolu’yu parçalamak için, Türklüğü yok etmek için her türlü gayreti gösterdiği bir dönemde Samsun’dan bir güneş doğdu. Samsunlular o güneşin arkasında durdular ve İstiklal Savaşını, Milli Mücadeleyi Samsun’dan başlattılar” şeklinde konuştu.

Halka seslenip daima iyiliklerin konuşulacağının sözünü veren Süslü, “Sizlere bir söz vermek istiyorum. İYİ Parti’de her zaman iyilikler konuşulacak. Bu kapı her zaman iyilere açık, fitneye ve fesata kapalı olacaktır. Bu camiadan hiçbir zaman boş eş başkanı çıkmayacak” dedi.

“Biz korkmuyoruz”

Seviyesizliğin ve korkaklığın, saygısızlığın hüküm sürdüğü bir Türkiye’den korkmuyoruz diyen Akşener, “Burada İYİ Parti’nin il teşkilatını açarken aynı zamanda iyilik güneşinin Samsun’dan doğduğunu sizlerle paylaşmak için buradayım. İl Başkanlığı şahsından buradan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İYİ Parti bir cesurlar hareketidir. İyi Parti aynı zamanda bir kadın hareketi. Cesurlar hareketi çünkü Türkiye’yi sinsi sinsi korkutan, kendileri korktuğu için milletimizi korkutmaya çalışan bir iktidar var. İnsanları birbirinin karşısına diken anlayışına ve buraya gelirseniz çocuğunuz işten atılır, bu binayı neden veriyorsun, bu otelde İYİ Partililer kalıyor ne için müsaade ediyorsun denilen bugüne kadar siyasette hiç görülmemiş bir seviyesizliğin ve korkaklığın, saygısızlığın hüküm sürdüğü bir Türkiye’de biz korkmuyoruz. Her bir şehirde Belediye Başkanı çıkaracağız” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatanperver 2018-01-28 10:21:50

Bu milleti kimse aptal yerine koymasın, 1996 yılında içişleri bakanı olacağım diye o müstevle dediklerinle iş birliği yapan sendin..,

Avatar
Sami Dağlı 2018-01-28 10:34:16

Darbe öncesi konuşmalarını unutmadık. Hadi oradan

Avatar
Çarşamba lı 2018-01-28 13:17:21

Bakıyorum hep chp liler orada halkı yanıtmaya yönelik hareketler bunlar ama bu halk yemez çevik paşa dan da korkmasaydın geçmiş te

Avatar
misafir 2018-01-29 09:26:39

korkunun ecele faydası yok da neden parti kurdun koltuk sevdalısımısın ki senbekleseydin biraz dursaydın yerinde ne kaybederdin zaten maaşini alıyorsun parti kurmaktaki amacınız ney söylermisin iyi muhalefet yapıyorsunuz ayrıca çünkü dyp,mhp çok iyi yetişmiş birisiniz muhalefete devam edin