banner388

Akşener'in partisi Samsun'dan yola çıkacak

Merak Akşener, yeni partisi için Samsun'dan yola çıkacak. Prof. Dr. Ümit Özdağ, konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Akşener'in partisi Samsun'dan yola çıkacak

Merak Akşener, yeni partisi için Samsun'dan yola çıkacak. Prof. Dr. Ümit Özdağ, konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

14 Ağustos 2017 Pazartesi 10:07
Akşener'in partisi Samsun'dan yola çıkacak

Meral Akşener, kuracağı yeni parti için hazırlıklara devam ediyor. Partide Akşener'in yardımcılığını yapması beklenen Prof. Dr. Ümit Özdağ, Hürriyet Gazetesi'nden İpek Özbey'in sorularını cevapladı.


Prof. Dr. Ümit Özdağ, partinin isminin henüz netleşmediğini belirtti ve partinin 'merkez sağ'a konumlanacağını söyledi.


"SAMSUN'DAN YOLA ÇIKILACAK"

Kurulacak partinin ismi ile ilgili gelen soruya, "Birkaç isim üzerinde duruyoruz ancak henüz netleşmedi" cevabını veren Prof. Dr. Özdağ, "Ekimde inşallah Samsun'dan yola çıkacağız, çünkü Cumhuriyet tarihimizde çok önemli bir yer. İstiklal Harbi'nin başlangıcı. Ve Cumhuriyet'in kuruluş esaslarına ve milletimizin değerlerine ağır saldırıların yapıldığı bugünlerde Türk milletini kucaklayan, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş esaslarına ve aziz milletimizin değerlerine sadık kalacak, birleştirici, onarıcı bir siyasi heyet olarak Samsun'dan yola çıkmayı uygun bulduk" dedi.

“MERKEZ SAĞ” DEĞİLİZ!

Özdağ, açıklamalarının devamında şu ifadeleri kaydetti:

Merkez sağ parti değiliz. Her şeyden önce bütün Türkiye'yi kucaklayan bir siyasi hareketiz. Kendimizi milli merkezde tanımlıyoruz. Yani, merkezde, merkezin sağında ya da solunda olan bütün vatanperverleri davet eden bir siyasi parti oluşuyor şu anda. Herkesin yaşam tarzını güvence altına alacak bir parti olacağız. Şunun farkındayız: Ne yazık ki 1913 şartlarında bir Türkiye'yi, bu iktidar gerisinde bırakarak gitmek üzere. Biz bu ağır yıkımı aşmak için Türkiye'yi kucaklayan bir heyet ve çok iyi bir programla halkın karşısına çıkmaya hazırlanıyoruz. Bizim partimiz bir anlamda Birinci Meclis'in ruhunu taşıyacak bir parti olacak. Türkiye, kuruluş felsefesi ve milli değerlerine dönmeli.

Son Güncelleme: 14.08.2017 15:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
samsunlu 2017-08-14 10:48:55

İYİ EKİPLE YÜZDE 20 OY ALIR . KURULACAK YENİ PARTİ.

Misafir Avatar
AHMET DEMET 2017-08-14 20:42:19 @samsunlu

P 0Y ALIR HAYIRLISI ALLAHTAN AK PARTI MIYADI DOLDUARTIK BU MILLET OY VERMEYE IYI BIR EKIB ARIYOR INSANA YATIRIM YAPICAK KADROLAR HAYILISI ALLAH YOLUMUZU AÇIK EYLER INSALLA

Beğenmedim! (0)
Avatar
Vatanperver 2017-08-14 20:25:26

Sayın samsun Halkı trt de okunan bildiride sıkıyönetim Başbakanı kim Biliyormusunuz tabiiki de yurtta sulh cihanda sulh Konseyi üyesi Meral Akşener

Misafir Avatar
vatansever 2017-08-15 23:20:43 @Vatanperver

vatanımız için iyi olan, hayırlı olan neyse o olsun..

Beğenmedim! (0)
Avatar
Tahmin 2017-08-14 23:21:47

Gelinde boyunuzun ölçüsünü alın. Tahminen % 3 ile % 1 arası oy alabilir.

Avatar
BAFRALI 2017-08-15 10:29:10

Meral Akşener büyük potansiyel bafrada neredeyse her sokakta adı geçiyor Türkeşciyim ama gerçek bu