banner388

Akşener, FETÖ’cü İddialarına Samsun’dan Cevap Verdi

Samsun’da konuşan Meral Akşener hakkında çıkan FETÖ ile ilişkisi olduğu iddialarına cevap verdi. “Hocam Ne Olur Gel Diyen Ben miyim?” dedi.

Akşener, FETÖ’cü İddialarına Samsun’dan Cevap Verdi

Samsun’da konuşan Meral Akşener hakkında çıkan FETÖ ile ilişkisi olduğu iddialarına cevap verdi. “Hocam Ne Olur Gel Diyen Ben miyim?” dedi.

30 Mart 2017 Perşembe 17:12
Akşener, FETÖ’cü İddialarına Samsun’dan Cevap Verdi

Samsun Haber - Samsun’da yaptığı konuşmasında FETÖ ilişkisi ile ilgili ortaya atılan iddialara cevap veren Meral Akşener, “İkide bir bize FETÖ’cü deniliyor. Bize derken şahsımdan bahsetmiyorum. Bu herkese deniyor. Bu çok muhteşem bir mekanizma. Canınız istediğiniz zaman oluşturun, yapıştırın yüzüne geçsin gitsin. Ama ben sorularıma devam edeceğim. Türkçe Olimpiyatları için para bastıran, pul bastıran, örtülü ödenekten Türkçe Olimpiyatlarına binlerce lira para ödeyen, olimpiyatlara tam kadro gidip hüngür şangır ağlayarak ‘Hocam ne olur gel, hasretinden yandı gönlüm’ diyen bir kişi aramızda var mı?” dedi.

Akşener: “Her şey Kontrol Altında Dediler”

2010 referandumunu hatırlatarak ülkenin hukuki bir reforma ihtiyacı olduğunu söyleyen Akşener, “2010’da bir referandum yaptık. Amacı HSYK’yi ve Anayasa Mahkemesini ele geçirmekti. ‘Vesayetten kurtuluyoruz, eğer bu anayasa geçerse bütün darbelerle ve darbecilerle hesaplaşacağız’ dediler. ‘Yetmez Ama Evet’çiler ortaya çıktı. Bugün kanlı bıçaklı olunan FETÖ’nün başı o gün “Mezardakileri çıkarın, oy kullansınlar” dedi. Ve bu kardeşiniz o zaman bu yanlışlığı gördü. O gün Ak Parti’nin en tepesinden orta kademesine kadar kim varsa; Mehmet Ali Şahin, Meclis başkanı, Ak Parti grup başkanvekilleri başta olmak üzere hepsiyle gittim tek tek konuştum; ‘Vesayet diyorsunuz ama başka vesayet getireceksiniz, Anayasa Mahkemesini ele geçirmek istiyorsunuz ama başaramayacaksınız. Türkiye’nin bir hukuk reformuna ihtiyacı var. Bir sivil anayasaya ihtiyacı var. Ama toplumun tüm katmanları ile mutabakat altında bir anayasaya ihtiyacı var. Yapmayın en çok siz zarar göreceksiniz’ dedim. En son görüştüğüm kişi ‘merak etme her şey kontrol altında’  dediler. 2010 referandumunda ‘hayır’ için en şiddetle çalışan parlamenterlerden biriyim ben. Kendi imkanlarım ölçüsünde Türkiye’nin yarısını gezdim. Sonuçta anayasa geçti, vesayet kalktı. Ergenekon, Balyoz gibi isimlerle ne kadar şerefli Türk subayı varsa Silivri’ye atıldı. HSYK’yı bu arkadaşlar ele geçirelim derken FETÖ’cüler ele geçirdi.

Akşener: “2010 Referandumu Olmasaydı Darbe Girişimi de Olmayacaktı”

Türkiye’yi terör örgütünün ele geçirdiğini de söyleyen Akşener, “Anayasa Mahkemesine başkaları ele geçirdi. Şimdi oralarda yapılan operasyonlar nedeniyle bir dava silsilesi başladı. Bu davanın başsavcısı Sayın Erdoğan oldu. Bundan sonra Şike davası, 17-25 Aralık dosyası, Hakan Fidan olayı derken birden bire iktidar ayıldı ki; kendileri ele geçirememişler… Kendileri ele geçirilmişler. Askeri vesayeti kaldıralım derken başka bir vesayeti Türkiye’nin başına bela etmişler. Bu kadar öngörüsüzlükle gelinen noktada Türkiye bir terör örgütü tarafından ele geçirilmiş oldu. Eğer 2010’daki o referandum olmamış olsaydı, 15 Temmuz alçak darbe girişimi olmazdı. 15 Temmuz devleti yönetememe sonucu olarak ortaya çıkmıştır” diye konuştu.

Ekrem BİRCAN – Yasir BABA

Son Güncelleme: 31.03.2017 16:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hanefi Koçbıyık 2017-03-30 21:04:21

Yurtta Sulh diyen benmiydim.....

Avatar
İsmail 2017-03-31 09:49:07

Yüzde 1 milyon haklısın bacım. Lakin bunlarda utanma yüz kızarması vb.durumlar olmadığı için arlanmazlar.

Avatar
Şevket Zık 2017-04-03 10:13:23

16 Nisan milat olacak, aynı zamanda insanımızın artık kandırılamacağı bir dönemin de başlangıcı inşAllah. Meral Hanım, yılmadan devam ediniz lütfen.
#80 milyon kere HAYIR!

Avatar
Misafir 2017-03-31 17:09:03

1996 1997 yıllarında bu bayan içişleri bakanlığı yaptı şehit sayısı 1126 Allah şehitlerimizi Nur içinde yatırsın

Avatar
Osman soylu 2017-03-31 18:39:39

Hiç karşılıgınız yok.boş konuşyorsun bu millet saf mı ki size inanacak

Avatar
Kadir 2017-04-04 14:40:06

16 temmuz sabahı nerdeydin meral fetöşener

Avatar
Kadir 2017-04-04 14:41:37

Evet çıktığında nasıl hdpliler toplandıysa fetöcü siyasetçilerde toplanacak