banner388

Akif Çağatay Kılıç görevini devretti

Akif Çağatay Kılıç, Gençlik ve Spor Bakanlığı görevini Osman Aşkın Bak'a devretti.

Akif Çağatay Kılıç görevini devretti

Akif Çağatay Kılıç, Gençlik ve Spor Bakanlığı görevini Osman Aşkın Bak'a devretti.

20 Temmuz 2017 Perşembe 14:34
Akif Çağatay Kılıç görevini devretti

Samsun haber - Bakan Kurulunda yapılan revizyonla birlikte Akif Çağatay Kılıç, Gençlik ve Spor Bakanlığı görevinden alınarak Osman Aşkın Bak'a verildi.

Bugün yapılan devir teslim töreninde Akif Çağatay Kılıç, Gençlik ve Spor Bakanlığı görevini Osman Aşkın Bak devretti. Akif Çağatay Kılıç yaptığı konuşmada, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Binali Yıldırım'ın tensipleriyle almış olduğum görevi en iyi şekilde yapmış olmanın inancıyla; değerli dava arkadaşım, kardeşim ve uzun yıllardır tanıdığım, çok güzel anılarımızın olduğu değerli dostum AK Parti Milletvekili Osman Aşkın Bak'a görevi devretmenin mutluluğu ve huzuru içerisindeyim. Göreve geldiğim zaman bir temennide bulunmuştum. Demiştim ki, 'Bir AK Parti milletvekillinden devralıyorum, Rabbim bana da bir AK Parti milletvekiline devretmeyi nasip etsin.' Rabbim dualarımızı kabul etti" dedi.

“HAKKINIZI HELAL EDİN”

Gençler için ellerinden geleni ardına kaymadığını ifade eden Çağatay Kılıç, "Rabbim inşallah hayırla hatırlanmayı hepimize nasip etsin. Bu dünyada esas olan gök kubbede hoş bir seda bırakmaktır. Bu yürüyüşte siyasi davamızın içerisinde görevleri bir bayrak yarışı misali hedefe ilerleyen bu koşuda bir arkadaşımızdan bir başka arkadaşımıza devrediyoruz. Bizimle birlikte yol yürüyen arkadaşlarıma teşekkür ederim. Mesai arkadaşlarımdan haklarını bana helal etmelerini istiyorum, varsa eğer benim hakkım helal olsun" diye konuştu.

“AİLEME TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Bakanlık süresi boyunca kendisine destek olan ailesine teşekkür ederken duygulanan Kılıç, "Tüm aileme bana destek olduklarından dolayı teşekkür ediyorum. Onlar bu noktada özellikle eşime ve çocuklarıma çok teşekkür ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığında ve Başbakanımızın koordinatörlüğünde biz bu davaya, bu aziz millete hangi görevde olursak olalım hizmet etmeye devam edeceğiz. Rabbim bizleri mahcup etmesin. Rabbim yar ve yardımcısı olsun, durmak yok yola devam" şeklinde ifade etti.

“YAKIN DOSTUM”

Yeni Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Çağatay Kılıç'ı uzun süredir tanıdığını ifade edip, "Kendisi benim çok yakın bir dostumdur. Yaptığın hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Gençlik ve Spor Bakanlığı sporcu ve yönetici olarak benim yıllardır içinde bulunduğum bir bakanlık. Gençlerimiz 15 Temmuz'da bu ülkeyi çok sevdiklerini gösterdi. Gençliğimize güveniyoruz. Gençliğimiz bizim geleceğimiz. Onlara inanıyoruz. Bu ülkeyi çok daha iyi noktalara taşıyacaklar. Bizim görevimiz de onlara ağabeylik yapmak, yol göstermek. Bu süreçte hepimizin desteğini bekliyorum. Yükümüz, sorumluluğumuz ağar ancak bunu başaracak bilgiye, yeteneğe sahibiz ama sizin desteğinize ihtiyacımız var. Bu görevi bize layık gören Cumhurbaşkanımıza ve Başbakanımıza çok teşekkür ediyorum. Sayın Bakanımızın temennisine ben de katılıyorum. İnşallah Rabbim bana da bu bakanlığı bir başka AK Partiliye, bir dava ve yol arkadaşıma devretmeyi nasip eder. Rabbim yolumuzu açık etsin. Yükümüz ağır yola devam, durmak yok" diyerek sözlerini tamamladı.
 

Son Güncelleme: 20.07.2017 14:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.