banner388

Akdeniz Belediye Başkanı ve Kaymakamı Samsun'a gelemedi

Geçtiğimiz gün Atakum ilçesine Kaymakam olarak atanan Hamdi Bilge Aktaş, Çankırı Valisi olarak görevlendirildi.

Akdeniz Belediye Başkanı ve Kaymakamı Samsun'a gelemedi

Geçtiğimiz gün Atakum ilçesine Kaymakam olarak atanan Hamdi Bilge Aktaş, Çankırı Valisi olarak görevlendirildi.

21 Haziran 2017 Çarşamba 13:52
Akdeniz Belediye Başkanı ve Kaymakamı Samsun'a gelemedi

Samsun haber - Akdeniz Belediye Başkanı ve Akdeniz Kaymakamı Hamdi Bilge Aktaş, düzenlediği iftar programında Samsun'un Atakum ilçesine atandığını açıklamıştı. Personelleriyle vedalaşan Hamdi Bilge Aktaş, Atakum ilçesinde Kaymakam olarak görev yapacağını duyurmuş.

Resmi Gazete'de yayınlanan Valiler Kararnamesi'nde ise Atakum'a atanarak görev yapması beklenen Hamdi Bilge Aktaş'ın Çankırı'ya Vali olarak görevlendirildi.

Aktaş Atakum’a atandıktan onra personellerine yaptığı veda konuşmasında şunları söylemişti; "İlgili birimlerimiz Adanalıoğlu'nda kıyı kenar çizgisine aykırı olarak inşa edilmiş yapıların, barakaların yıkımını gerçekleştirilecek. Yapılan bu yanlış uygulamaları elimizden geldiği kadar temizlemeye çalıştık ve belediyeyi hizmet edilebilir noktaya getirdik. Şu anda insanlar sokaklarda rahat bir şekilde gezebiliyor ve en önemlisi belediyeye gelip derdini rahatlıkla anlatabiliyor. Belediye bünyesinde başlattığımız projelerimiz var. Proje ve çalışmalarımızı sık sık basın ve kamuoyu ile paylaştık. Bu projelerimiz ve çalışmalarımız arkadaşlarımız tarafından devam ettirilecektir. Kısacası Mersin’den yakında ayrılıyorum, inşallah her şey gönlünüzce olur. Allah’a emanet olun"
 

Son Güncelleme: 21.06.2017 15:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
memoli 2017-06-21 13:56:04

bu memleketi kim yönetiyor ya bu sacmaliklar nerden geliyor. bu vali listelerini icisleri bakaninin eline kim verdi, düzensizlik son haddinde her iftar sonrasi miting yapiliyor memleketde