banner388

Akdeniz Belediye Başkanı Samsun'a atandı

Akdeniz Kaymakamı ve Akdeniz Belediye Başkanı Hamdi Bilge Aktaş, Samsun'un Atakum ilçesine atandı.

Akdeniz Belediye Başkanı Samsun'a atandı

Akdeniz Kaymakamı ve Akdeniz Belediye Başkanı Hamdi Bilge Aktaş, Samsun'un Atakum ilçesine atandı.

16 Haziran 2017 Cuma 13:56
Akdeniz Belediye Başkanı Samsun'a atandı

Samsun haber - Akdeniz Kaymakamı ve Akdeniz Belediye Başkanı Hamdi Bilge Aktaş, belediye ve kaymakamlık çalışanlarıyla iftar yemeğinde buluştu. 

Hafta içerisinde aldığı görev değişikliği haberi ile veda yemeğine dönüşen iftar yemeğinde Aktaş, Mersin'e veda etti.


6 ay önce Akdeniz ilçesi kaymakamlığı ve belediye başkanlık görevine geldiğini belirten Aktaş, "Ama bu kısa süre içinde çalışma arkadaşlarım ile birlikte hizmet veremez hale gelmiş bir belediyeyi, Allah’ın izniyle vatandaşlara yönelik hizmet eder noktaya getirdik" dedi.

Aktaş iftar programı sonrası açıklamasını şöyle sürdürdü; "İlgili birimlerimiz Adanalıoğlu'nda kıyı kenar çizgisine aykırı olarak inşa edilmiş yapıların, barakaların yıkımını gerçekleştirilecek. Yapılan bu yanlış uygulamaları elimizden geldiği kadar temizlemeye çalıştık ve belediyeyi hizmet edilebilir noktaya getirdik. Şu anda insanlar sokaklarda rahat bir şekilde gezebiliyor ve en önemlisi belediyeye gelip derdini rahatlıkla anlatabiliyor. Belediye bünyesinde başlattığımız projelerimiz var. Proje ve çalışmalarımızı sık sık basın ve kamuoyu ile paylaştık. Bu projelerimiz ve çalışmalarımız arkadaşlarımız tarafından devam ettirilecektir. Kısacası Mersin’den yakında ayrılıyorum, inşallah her şey gönlünüzce olur. Allah’a emanet olun"

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.