banner388

Akaryakıt fiyatlarına sessiz sedasız zam

Benzin ve motorin fiyatlarına zam yapıldı.

Akaryakıt fiyatlarına sessiz sedasız zam

Benzin ve motorin fiyatlarına zam yapıldı.

21 Şubat 2020 Cuma 21:51
Akaryakıt fiyatlarına sessiz sedasız zam

Bazı dağıtım şirketleri belli bölgelerde benzin ve motorin zam uyguladı. Benzin ve motorin fiyatlarına Şubat ayının ortasında farklı bölgelerde bulunan dağıtım şirketleri tarafından zam yapıldı. Zam miktarı bölgelere göre değişen oranlarda benzinde 2 kuruş, motorinde 1 kuruş oldu. 

AKARYAKITA GECE ZAMMI

Hesaplamalar yapıldıktan sonra uygulanan zamları veya indirimleri Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) takip edip satış fiyatlarını ve fiyat hareketlerini anlık olarak izliyor. Ancak son dönemlerde bazı dağıtım şirketleri  özellikle gece vaktinde benzin Fiyatlarına 1'er, 2'şer kuruşluk zamlar yapıyor. Bu zamlar kamuoyu ile paylaşılmıyor. Bunlardan bir tanesi de Salı'yı Çarşamba'ya bağlayan gece yarısı benzine 1, motorine 2 kuruş zam yapıldı. Yapılan zam bazı şehirlerde uygulanırken bazı şehirlerde uygulanmadı.

Kaynak: Kamupersoneli.net 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.