banner388
banner390
banner410
banner408

AK Parti’nin “Şehrim 2023” otobüsü Samsun'a geldi

AK Parti'nin "Şehrim 2023" projesi kapsamında Şehrim 2023 otobüsü Samsun'a geldi.

banner269

AK Parti’nin “Şehrim 2023” otobüsü Samsun'a geldi

AK Parti'nin "Şehrim 2023" projesi kapsamında Şehrim 2023 otobüsü Samsun'a geldi.

26 Mayıs 2018 Cumartesi 21:52
AK Parti’nin “Şehrim 2023” otobüsü Samsun'a geldi

Samsun Haber-AK Parti Çevre, Şehir ev Kültür Başkanlığı adı altında başlatılan "Şehrim 2023" projesi kapsamında Şehrim 2023 otobüsü Samsun'u ziyaret etti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Sağlık Bakanı Ahmet Demircan otobüsün önünde açıklamalarda bulundu.

Proje kapsamında konuşan Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, "Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığımızın, Cumhurbaşkanlığımızın himayesinde başlattığı bir çalışma. Şehirlerimizin 2023 vizyonunu halkımızla birlikte tartışıp oluşturacağız. Şehir medeniyetin inşa edildiği yerdir. Şehirlerimiz bir medeniyet beşiği olmak durumundadır. Şimdiden medeniyetimizi inşa edeceğimiz şehirlerimiz için katkı sağlamasına imkan sunan bu programın hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Şehrim 2023 projesi şehriyle ilgili hayalleri olanların projesi olduğunu dile getirerek, "Proje ile her şehrin 2023 vizyonunu tekrar gözden geçirmeye masaya yatırmaya ve birlikte şekillendirmeye imkan veren bir proje. Otobüs yalnızca bir etap. Bir şehri anlamanın tek bir yolu olmadığını biliyoruz. Bizimle birlikte çalışan 15 kişilik bir uzman ekip var. Bu 15 kişilik ekip gittikleri şehrin röntgenini çekiyor. Biz daha sonra bir şehir buluşması gerçekleştiriyoruz. Şehrin tüm aktörleri ile buluşuyoruz. 2023, 2053, 2071 vizyonlarını hayata geçirmek için hepimizin yapacağı çok iş var" sözcüklerini kullandı.

 

SAMSUN'LA İLGİLİ FİKİRLER KUTUYA ATILDI

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Samsun ile alakalı fikirlerini yazarak istek kutusuna attılar.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
FERDİ AKTAŞ 2018-05-27 16:12:26

Bu otobüsler dağıttıkları pirinç nohut bulguru kendi ceblerindenmi veriyorlar,geçen cuma namazında Türkiye genelinde diyanet işlerine para toplandı niye, bizim bu salak insanımız olduğu sürece daha sırtımıza çok binerler.

Avatar
Cemal 2018-05-26 22:11:07

Var evet Samsun ile ilgili ne fikirlerim var bakın şimdi; ilk olarak acilen tersane, tütün fabrikası ve çarşamba-bafra ovalarında yetişen emvai çeşit tarım ürünlerinin hasat sonrası işlemelerini yapacak fabrikalar yapılmalı, buralarda işlenen ürünleri Akdeniz’e ulaştıracak Mersin limanına kadar demiryolu projesi, yerli tohum üretim tesisi, fındık işleme tesisleri, atölye tarzı küçük işletmeleri bir araya toplayarak büyük çaplı fabrikalar örneğin kaliteli ürün üreten tekstil fabrikaları ve bunların pazarlanması ve ihracı için üniversite ile işbirliği. Betona para gömme işini konut yapma işini artık bırakmalıyız. Battık gidiyoruz.

Avatar
sasa 2018-05-27 11:11:27

aa bizim paramızla samsuna glmiş otobüs

Avatar
samsun 2018-05-28 09:18:58

otobüsün tanıtımını yapan milletvekili ve bakanların ne yazdığını merak ediyorum. acaba ne yapmak istemiş de yapamamışlar.:-/