banner388
banner390
banner410
banner408

AK Partili Vekilden Vali İbrahim Şahin'e Şok Suçlama

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, katıldığı bir televizyon programında Samsun Valisi İbrahim Şahin hakkında şok suçlamalarda bulundu.

banner269

AK Partili Vekilden Vali İbrahim Şahin'e Şok Suçlama

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, katıldığı bir televizyon programında Samsun Valisi İbrahim Şahin hakkında şok suçlamalarda bulundu.

21 Eylül 2016 Çarşamba 12:23
AK Partili Vekilden Vali İbrahim Şahin'e Şok Suçlama

Beyaz Tv'de yayınlanan Son Söz programının dün geceki konuğu AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar oldu. Tayyar, Samsun Valisi İbrahim Şahin’in, TRT Genel Müdürü olarak görev yaptığı dönemde Başbakan Recep Erdoğan‘ın BM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmayı tüm kanalların canlı olarak vermesine rağmen TRT Türk’te ‘keçi belgeseli‘ yayınladığı söyledi. Bununla yetinmeyen AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Vali Şahin’in FETÖ’cü yapılanmanın TRT’deki mimarı olduğunu, hatta Vali Şahin’in eşinin ise Cemaat ablası olduğunu öne sürdü.

 O tarihte TRT Genel Müdürü’nün İbrahim Şahin olduğunu belirten Şamil Tayyar, canlı yayında şu iddiaları gündeme getirdi: “ 2012 ya da 2013’te BM Genel Kurulu’nda o dönem Başbakan olan Erdoğan'ın tarihi bir konuşması vardı. O tarihi konuşmayı bizim çizgide saymayacağımız televizyon kanalları dahi canlı olarak verirken, vermeyen tek bir kanal vardı o da TRT Türk. Erdoğan’ın konuşması sürerken Sanremo’daki film festivalini verdiler, festival bitti o sırada Sayın Erdoğan’ın konuşması devam ediyordu. Dönmediler ve ne verdiler biliyor musunuz? Keçi belgeseli. O dönemde TRT’nin başında şimdi Samsun Valisi olan İbrahim Şahin vardı ve Şahin FETÖ’cü yapılanmanın TRT’deki mimarıdır. ” dedi. AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar'ın bu sözlerine Samsun'lu yöneticilerden ve halktan tepkiler de gecikmedi. Bu iddiayı savunacak nitelikte deliller ve belgeler de program esnasında sunulmadı.

Son Güncelleme: 17.10.2016 19:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gören Göz 2016-09-21 16:48:31

Ya sayın Şamil Tayyar yanlış bilgi veriyor, ya Sayın İçişleri Bakanı Şamil Tayyar beyin anlattıklarından bi haber. Kısacası bu bilgi doğrulansın veya yalanlansın. Haber doğruysa Sayın Vali neden hala görevden alınmıyor.