banner388

AK Partili Kurt ile CHP'li Akcagöz tartıştı

AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt ve CHP Samsun İl Başkanı Tufan Akcagöz, twitterda tartıştı.

AK Partili Kurt ile CHP'li Akcagöz tartıştı

AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt ve CHP Samsun İl Başkanı Tufan Akcagöz, twitterda tartıştı.

13 Ocak 2018 Cumartesi 10:35
AK Partili Kurt ile CHP'li Akcagöz tartıştı

Samsun haber - AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, sosyal medya adresinden CHP Samsun İl Başkanı Tufan Akcagöz'ü etiketleyerek "OHAL ile 12 Eylül darbesini bir tutan CHP il baskani @Tufan_akcagz 12 Eylül Darbecilerinin partisini kapattığından habersiz sanırım" diye bir tweet attı.

"FETÖ'NÜN ÜNİVERSİTESİNDEN MEZUN OLAN BİRİSİ..."

CHP Samsun İl Başkanı Akcagöz ise, AK Partili Kurt'un tweetine, "FETÖ’nün üniversitesinden mezun olan birinden, siyasi tarih dersi almak beni çok duygulandırdı" şeklinde cevap verdi.

TARTIŞMA BÜYÜDÜ

AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt'un ve CHP Samsun İl Başkanı Tufan Akcagöz'ün sosyal medya tartışmasına takipçileri tanıklık ederken tartışma büyüyerek devam etti.

"O KADAR DÜŞÜNÜP BU CEVABI MI BULDUN"

AK Partili Kurt, CHP'li Akcagöz'ün tweetine karşılık olarak "O kadar düşünüp bulabildiğin cvp bu mu. FETÖ'nün peşine takılıp onun söylemleriyle OY devşirmeye çalışan kim..." diyerek yanıt verdi.

"BUNLARIN HEPSİ SİZSİNİZ!"

CHP'li Akcagöz ise, "Sizsiniz elbette.. FETÖ’nün olimpiyatları için özel para bastıran, FETÖ’nün bankasını açmak için sıraya giren, adliyeye mülkiyeye bu yapıyı sokan, Hocaefendi diye övgüler düzen.. Bunların hepsi sizsiniz.. Bizse, yılan dedik, sizi de sokar dedik, anlamadınız.. Anlamak istemediniz" diyerek son tweetini attı.

"CHP GENEL BAŞKANI NEREDEYDİ?"

AK Partili Hasan Basri Kurt ise son olarak, "FETÖ ile kimin mücadele ettiğini FETÖ yargılamalarında kimlerin avukatlık yaptığını da vatandaş biliyor...12 Eylül 1980 gecesi CHP genel başkanı  nerdeydi." şeklinde tweet attı.
 

Son Güncelleme: 14.01.2018 14:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MEHMET 2018-01-13 15:24:27

AKP'DE FETO'YU ÇIKARIRSANIZ,SADECE TABELA KALIR.

Avatar
Cemal 2018-01-13 17:50:06

İnsanda biraz utanma olur da susar Fetöye ne istedinizde vermedik diye sitemde bulunan yardım ve yataklık edenler en azından susmasını bilmeli haya edip edep edip özür dilemesini bilmeli. Pişkin pişkin bir de su yüzüne çıkıyorsunuz.

Avatar
Serdar Oktav 2018-01-13 20:10:49

BİTİYORUM ŞU SİYASİLERE, 12 EYLÜL'Ü SANKİ YAŞAMIŞLAR GİBİ ATIŞIYORLAR. YAHU YAŞ İTİBARIYLA O DÖNEMLERİ BİLMELERİ MÜMKÜN DEĞİLKEN, O DÖNEMLER HAKKINDA YORUM YAPMAK, KUSURA BAKMAYIN AMA BİLGİÇLİK TASLAMAK GİBİ OLUYOR. BAKIN BEN YAŞ İTİBARIYLA 1960 İHTİLALİNİ YAŞAMADIM. BİR GAZETECİ-YAZAR OLARAK O TARİHLE İLGİLİ YORUM YAPIYOR MUYUM? BİLMEDİĞİM BİR KONUDA YORUM YAPMAM, ABESLE İŞTİGAL OLUR. BİLİNMEYEN BİR KONUDA TARTIŞMAYI DA BOŞUNA GÜNDEMİ MEŞGUL ETMEK GİBİ GÖRÜYORUM.