banner388
banner390
banner410
banner408

AK Partili Köktaş'ın baba ocağındaki iftara büyük ilgi

Samsun AK Parti Milletvekili Fuat Köktaş'ın her Ramazan ayında baba evinde düzenlediği iftar programına yoğun ilgi duyuldu.

banner269

AK Partili Köktaş'ın baba ocağındaki iftara büyük ilgi

Samsun AK Parti Milletvekili Fuat Köktaş'ın her Ramazan ayında baba evinde düzenlediği iftar programına yoğun ilgi duyuldu.

03 Haziran 2018 Pazar 15:09
AK Partili Köktaş'ın baba ocağındaki iftara büyük ilgi

Samsun Haber-AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş'ın her Ramazan ayında Çarşamba Irmaksırtı Mahallesi'nde ki baba ocağının bahçesinde geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğine çok sayıda vatandaş katıldı.

HİÇ DURMADAN ÇALIŞIYORUZ

İftar yemeğinin ardından konuşma yapan Fuat Köktaş, "Köktaş ailesi olarak geleneksel hale getirdiğimiz iftar programımıza icabet ettiniz, bizleri şereflendirdiniz, her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah sizlerden razı olsun. Bugün burada mübarek Ramazan ayının manevi havasını birlikte idrak etmenin manevi mutluluğunu yaşıyoruz. Birlikte geçtiğimiz yıl Ramazan ayı içinde yine burada bir araya gelme imkanı bulmuştuk. O dönemki iftar programımız 2 gün olarak yapmıştık. Bu yıl 24 Haziran seçimlerinden ötürü bir güne düşürmek zorunda kaldık. Çünkü sahada çok çalışmamız gerekiyor. Önümüzde önemli bir süreç var. Bu süreci iyi kullanmamız gerekiyor. Bizler ülkemizin ve milletimizin huzuru, refahı ve mutluluğu için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Burada huzur ve güven içinde iftarlarımızı yapıyor oruçlarımızı açıyor, ibadetlerimizi yapıyoruz. Fakat silah seslerinin altında ibadetlerini yerine getirmeye çalışan dünyanın farklı farklı yerlerinde birçok Müslüman kardeşimiz var. Rabbim onlara da kolaylıklar versin. Rabbim bizleri Ramazan-ı Şerife kavuşturduğun gibi, Ramazan Bayramına da kavuştur diyorum, bizi size sizleri Allah'a emanet ediyorum” şeklinde konuştu.

Fuat Köktaş'ın babaocağında gerçekleştirilen iftar yemeğine Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Samsun Valisi Osman Kaymak, AK Parti Samsun Milletvekilli Orhan Kırcalı, Milletvekili Adayları Yusuf Ziya Yılmaz, Bekir Keleş, askeri erkan, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, il yönetim kurulu üyeleri, il kadın ve gençlik kolları başkanları ve yönetimleri, belediye meclis üyeleri, gaziler, şehit aileleri, iş adamları, il ve ilçe ticaret ve sanayi odaları, ziraat odaları, iş adamı dernekleri, işçi ve memur sendikaları, esnaf ve sanatkarları meslek odaları, spor dernekleri, vakıflar hemşehri ve engelli dernekleri, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri, muhtarlar, yerel ve ulusal medya ile internet medyası temsilcileri katıldı.


 

Son Güncelleme: 03.06.2018 15:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
FERDİ AKTAŞ 2018-06-03 23:02:45

MaşAllah AllAH kabul etsin, (Robın Hood) Fakirden alıp zengine veriyorlar. Bir tane normal insan varmı acaba.

Avatar
Aaasas 2018-06-04 00:27:38

Milleti kazıklayıpta aldığı paralarla güya hayır yapıyor