banner388

AK Partili kadın İnce'yle olan diyalogunu anlattı

AK Partili Ayşe Yazıcı, CHP Milletvekili ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ile Samsun'da mitinge çıktığı bisiklet diyalogunu anlattı. Ayşe Yazıcı, "Ülke yönetmek bisiklet sürmeye benzemez” diye belirtti.

AK Partili kadın İnce'yle olan diyalogunu anlattı

AK Partili Ayşe Yazıcı, CHP Milletvekili ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ile Samsun'da mitinge çıktığı bisiklet diyalogunu anlattı. Ayşe Yazıcı, "Ülke yönetmek bisiklet sürmeye benzemez” diye belirtti.

04 Haziran 2018 Pazartesi 22:41
AK Partili kadın İnce'yle olan diyalogunu anlattı

Samsun Haber-Geçtiğimiz günlerde Samsun'da Muharrem İnce'nin miting alanına bisiklet ile çıkması olayında AK Partili Ayşe Yazıcı ile Muharrem İnce arasında bir diyalog geçmişti. Ayşe Yazıcı, sosyal medyada hızla yayılan diyalog ile ilgili konuştu.


Trabzon'da Eyüp Sultan Türbesi'ni arkadaşları ile ziyarete giden Ayşe Yazıcı orada Muharrem İnce'yi gördü. Muharrem İnce'nin kendisiyle sohbet etmeye başlamasının ardından Ayşe Yazıcı, Muharrem İnce'nin Samsun mitingine bisikletle çıkmasını eleştirdi. Ayşe Yazıcı, "Ben Eyüpsultan’a ziyarete gittim. Diğer hanımları beklerken Muharrem İnce pat diye yanıma geldi. Beni onlardan zannetti. Sen dedim nasıl bisikletle sahneye çıkıyorsun. Bir cumhurbaşkanı adayı bisikletle sahneye çıkar mı? 5 yaşındaki uşağa desen ki 'Cumhurbaşkanı bisikletle sahneye çıktı, oy verir misin? Veremem, ben de bisiklet kullanıyorum' der. Bu kadar komiklik olur mu dedim. 'Bana bisikleti onlar getirdi ben getirmedim’ dedi. Tabii oraya uçakla geldi, oradan bisiklete binip sirke girdi. Orası sirkti bence konuşma yeri değil. Binmeseydin, akıllı adam binmez. Bazı kesimler bana tepki gösterdi. Bana niye tepki gösteriyorsunuz? Muharrem İnce bisikletle sahneye çıktı tepki yok, ben ona gülünce mi tepki gösteriyorsunuz. Çok insan da tebrik etti beni. Muharrem İnce kazanır mı? Allah yolunu, izini açık etsin ama sanıyor ki bisiklet sürmeyle devlet idare edilir. Ülke bisiklet sürmeye mi benzer. Tayyip’i görmüyor musunuz ne kadar yaşlandı. Ülke yönetmekten, insanlarla, dış güçlerle uğraşmaktan ne kadar yaşlandı. O kadar kolay mıdır Türkiye’yi yönetmek. Ustalık ister ama Muharrem İnce’de yok bu ustalık. Tayyipciğim varken ona sıra gelmez” diye konuştu.


24 Haziran seçimlerinin 1. turda biteceğini iddia eden Yazıcı, "“Allah’ın izniyle birinci turda bitireceğiz. Tayyipciğimin üzerinde bu kadar dua varken Allah’ın izniyle bitireceğiz. Birinci turda geliyoruz. Yüzde 53-54 düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şevki Akal 2018-06-04 23:02:01

Ata binemeyen adam 16 yıldır ülke yönetiyorda bisiklet süren niye yönetemesin

Avatar
partisiz 2018-06-04 23:11:15

beni kimse yönetemez, sen kendini yönettirmişsin orasını anladık zaten..

Avatar
mehmet 2018-06-05 09:37:58

dünyaya bakışın kapasiten belli. o açıdan geldiğimiz bu nokta şaşırtmıyor beni. senin oylarınla şekillenecek maalesef geleceğimiz

Avatar
Sasa 2018-06-05 07:27:11

Neye benzer ya siz gideceksiniz bunlar son çırpınışlariniz maalesef

Avatar
Engin 2018-06-04 23:58:13

Hanfendi,kendini sürekli Sirkte gördüğü için başkalarınıda sirkteymiş gibi görüyor

Avatar
s.a 2018-06-05 09:59:00

bisiklete binmesinde ne behis varmış anlayamadım..laf söyledi bal kabağı derler..tabi Cumhurbaşkanını padişah bellemişse hak veririm böylelerine..

Avatar
misafir 2018-06-05 10:04:21

bu işlerkolay değil hem akplisin hem chp cumhur başkanına bisiklet veriyorsun düşsun rezil olsun diye ama adamın verdiği mesaj ben bunu da yapıyorum tecrübeliyim demektir

Avatar
cehaletten beslenmeyin yeter 2018-06-05 09:07:07

Bisiklet kullanımının yaygınlığı,eğitim düzeyi yüksek, gelişmiş toplumlarda olağan yaşamın bir parçasıdır.Daha düne kadar belediyelerimiz bisiklet yolu yaparak oy istiyorlardı.Cehaletten beslenenler, vatanını milletini sevemez..