banner388

Ak Partili Bürokrasiler İl Danışma Toplantısında Samsun'da Buluştu

Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde 74. kez düzenlenen il danışma toplantısı gerçekleştirildi

Ak Partili Bürokrasiler İl Danışma Toplantısında Samsun'da Buluştu

Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde 74. kez düzenlenen il danışma toplantısı gerçekleştirildi

19 Şubat 2017 Pazar 16:42
Ak Partili Bürokrasiler İl Danışma Toplantısında Samsun'da Buluştu

Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, AKP iktidarı süresince Türkiye’nin 3 kat büyüdüğünü, önü açık bir ülke konumuna gelindiğini söyledi. Geçen bu sürede mazlumlara nasıl davranılması gerektiğinin en iyi örneklerini verdiğini belirten Göksel, 15 Temmuz günü yapılan darbe girişiminin de karşısında dik durulduğuna dikkat çekti.

Başkanlık sistemi hakkında da değerlendirmelerde bulunan Muharrem Göksel, Biz halka sormadan hiçbir şey yapmayız. En doğrusunu halk bilir. Halka sorulmadan yapılan her şey karşılıksız kalmıştır. Eğer halka rağmen bir şey yaparsak yanlış yapıyoruz demektir. Başkanlık sistemi şunu çağrıştırıyor.

Bir sarraf düşünün.Bizde bu sarraf gibi bir yüzük üzerinde 14 yıldır çalışıyoruz. Yüzüğü bir hale getirdik ama hala bu yüzük bir metal. Başkanlık sistemi bu yüzüğün üstüne pırlanta taşını koymak gibi. Eğer o yüzüğün üzerine o yüzüğe uygun pırlanta taşını koyarsak bir mücevher elde etmiş oluruz. Bütün bu çalışmalarımızdan sonra yüzüğün üzerine bu taşı koyarsak işi gerçekleştirmiş olacağız" dedi.


Söz alan bir diğer katılımcı AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, "Şunu dayattılar millete; tek tip çok sayıda parti. Buna çok partili siyasi hayat tanımlaması getirmeye çalıştılar. Çok parti olacak ama birbirine benzeyecek. Bunun neticesi, Türkiye’yi siyasi partiler mezarlığına döndürdüler. 60 tane siyasi parti kapatıldı" diye konuştu.

Türkiye’nin önemli yol ayrımlarından birine geldiğini ve her seferinde de başarıyla bu yollardan geçildiğini söyleyen AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, ‘’bu güne kadar demokratik ‘miş’ gibi görünen parlamenter ‘miş’ gibi görünen bir sistemden ayakları yere basan, güçlü, yönetim erklerinin birbirinden net bir şekilde ayrıldığı bir yönetim modeline geçiyoruz" şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.