banner388

Ak Parti’den 19 Mayıs’a teşekkür çıkartması

Ak Parti’nin Samsun protokolü 19 Mayıs ilçesine teşekkür ziyaretinde bulundu

Ak Parti’den 19 Mayıs’a teşekkür çıkartması

Ak Parti’nin Samsun protokolü 19 Mayıs ilçesine teşekkür ziyaretinde bulundu

22 Nisan 2017 Cumartesi 12:41
Ak Parti’den 19 Mayıs’a teşekkür çıkartması

Samsun Haber - Ziyareti yapanlar arasında Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Ak Parti il başkanı Muharrem Göksel ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz yer aldı

Referandum oylamasında Samsun ilçeleri arasında yüzde 75.59 oranında evet oyu çıkan 19 Mayıs ilçesinde teşekkür ziyaretinde bulunan Ak Partili heyetlere ev sahipliğini 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu yaptı. Başkan Topaloğlu konuşmasında, ‘’ 43 gün boyunca mahalle mahalle gezdik, anayasa değişikliği maddelerini tek tek anlattık, sorulanlara cevap verdik.

19 Mayıs İlçemizde her dört kişiden üçünün oyunu aldık. Destek veren 19 Mayıslı hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Gençlik Kolları Başkanımız Hakan Yazar ve Ekibine ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Bir anda organize olabilen ve çözüm odaklı çalışmalarından dolayı, Referandum çalışmaları sürecinde üç defa genç kürsü programı yaparak salonları doldurmuş olmaları ve mahalle toplantılarıyla destek arayışından bir an bile kopmamaları bizleri son derece memnun etmiştir.’’ dedi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, ‘’ Coşkulu bir şekilde gerçekleştirdiğimiz genç kürsü programı, aynı şekilde gerçekleştirilen mitingimiz, 19 Mayıs ilçemizdeki coşku 16 Nisan’da sandıktan çıkacak olan sonucun habercisiydi. 19 Mayıs İlçemize teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Son Güncelleme: 22.04.2017 12:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.