banner388

AK Parti seçim araçlarından İyi Parti'ye taciz

AK Parti'nin 24 Haziran seçimleri için sokak sokak dolaşan 5 seçim aracı İyi Partililerin standına tacizde bulundu. Konu ile ilgili İyi Parti Samsun İl Başkanlığı'nda kınama geldi.

AK Parti seçim araçlarından İyi Parti'ye taciz

AK Parti'nin 24 Haziran seçimleri için sokak sokak dolaşan 5 seçim aracı İyi Partililerin standına tacizde bulundu. Konu ile ilgili İyi Parti Samsun İl Başkanlığı'nda kınama geldi.

10 Haziran 2018 Pazar 22:36
AK Parti seçim araçlarından İyi Parti'ye taciz

Samsun Haber-Samsun'un Atakum ilçesinde bulunan Batı Park'ta İyi Parti standın AK Parti seçim aracı tarafından tacize uğradı. Konu ile ilişkin il başkanlığından kınama geldi.

Batı Park'ta çocuklara futbol topu ve ailelere helva dağıtıldığını belirten  İYİ Parti Medya ve Propagandadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Fatih Tutar, "Demokratik ve hoşgörü ortamında seçim çalışmalarımıza devam ediyoruz. Fakat Batıpark'ta yaşadığımız olay bizleri çok üzdü. İftarımızı yaptıktan hemen sonra standımız AK Parti'ye ait 5 seçim aracı tarafından taciz edildi. Bu araçlar seçim müziklerini son ses açarak etkinliğimizi taciz etmeye başladılar. Özellikle 2 araç standımızın yanı oto park olmasına rağmen özellikle bu alana gelerek son ses müzik açtılar. Araçların içindekiler ise standımıza doğru alkışlar yaparak bizleri kışkırtmaya çalıştı" şeklinde konuştu.

POLİSE HABER VERİLİNCE ARAÇLAR UZAKLAŞTI

Durumun polise haber edilmesinin üzerine araçların alandan uzaklaştığını dile getiren Fatih Tutar saygı beklediklerini dile getirerek, "Bu tür tahrikler ve tacizler hiç hoş değil. Demokratik bir ülkede yaşıyoruz. Herkesin görüşlerine saygı duymamız gerekiyor. Üstelik bu 5 araç aynı anda müzik seslerini onuna kadar açması Batıpark'taki vatandaşlarımızı da rahatsız etti. Vatandaşlar ellerini kulaklarına koyarak yaşananlara tepki gösterdiler. Türkiye 1946'dan beri tam 72 yıldır seçim yapabilmeyi becerebilen bir devlettir. Bu sefer de becermelidir. Seçimler, bizi birbirimizle konuşan, birbirimizle müzakere eden ve Türkiye'yi ileri götüren bir süreç olmalı. Ülkemizde inşallah tülbentleriyle kadınlarımız ve kızlarımız, onlarla çocuklarımız, erkeklerimiz hep beraber 24 Haziran sabahı güneşli bir güne uyanacağız. 81 milyonu kucaklayarak, kimseyi ayrıştırmadan, senin benim demeden, birlik içerisinde, sükunetle güzel bir seçim havası yaşamaya gayret gösteriyoruz. Bu gayretimize de saygı gösterilmesini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 11.06.2018 16:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cemal 2018-06-11 00:01:36

Onların neye saygısı var ki size olsun sayın başkan? Onların işi gücü yalan söylemek, iftira atmak, kumpas kurmak, montaj yapmak, kutsallara hakaret etmek ve iftira atmak. Bu mübarek gün ve gecelerin yüzü suyu hürmetine helak olacaklar inşAllah...

Avatar
Şeref yoksunları 2018-06-10 22:44:56

19 mayis ilcesinde skm açılışı yaparken iyi partinin hem otobüsü hem minibüsleri 4 defa pes peşe aynı yoldan gecti. Terbiyesizlik bunların kanına işlemiş.

Avatar
ahmet soysal 2018-06-11 10:17:42

kendileri skm açılışında otobüs minübüslerle cirit atıyorlar kendilerini bu konudan haberdar etmeye davet ediyoruz Sayın Fatih tutarsız

Avatar
İYİ 2018-06-11 11:13:59

az kaldı az Yüce Rabbim bunlara izin vermeyecek bunlarda anladılar kaçaçak yer bulamayacaklar iyiler geliyor iyiler

Avatar
Kürşat 2018-06-11 13:07:34

Herhalde Samsuna da yeteri kadar ilgi alaka göremediniz suni gündemlerle gündeme gelmeye çalışıyorsunuz. Haa Mhp 'liler sıkıştırdı taciz etti bizi deseniz anlayacağım. Bunlar davayı sattı deyip bir sinirle yapmış olabilir ama öyle bir iddianızda yok

Avatar
SEYYAR 2018-06-11 13:23:23

akplilerde metan yorgunluğu mu var bence kazanmak istemiyorlar hep ters hareket ters cevap eleştiremesin konuşamazsın gibi işini yapmazlar konuşsan bile millet vekilleri ve bakanlarıntelefonlara cevap vermiyorlar