banner388

AK Parti, Samsun’un ekonomik beklentilerini konuştu

AK Parti Genel Merkezi’ne bağlı Ekonomi İşleri Başkanlığı’nın organize ettiği Şehirlerin Ekonomik Beklentileri Forumu Atakum Yalı Cafe’de gerçekleştirildi. 

AK Parti, Samsun’un ekonomik beklentilerini konuştu

AK Parti Genel Merkezi’ne bağlı Ekonomi İşleri Başkanlığı’nın organize ettiği Şehirlerin Ekonomik Beklentileri Forumu Atakum Yalı Cafe’de gerçekleştirildi. 

05 Mart 2018 Pazartesi 16:43
AK Parti, Samsun’un ekonomik beklentilerini konuştu

Samsun Haber - Atakum Yalı Cafe’de gerçekleştirilen foruma, Ak Parti İl Başkanı Hakan Karaduman, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve ilçe belediye başkanlarının yanı sıra Ak Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu da katıldı.

Ak Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu’nun da katıldığı toplantı Atakum Yalı Cafe’de gerçekleştirildi.  Açılış konuşmasını Ak Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman gerçekleştirirken Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz da Samsun’da tütüncülük konulu bir konuşma yaptı.


“TÜTÜN ŞEHRİMİZ İÇİN AVANTAJ MI DEZAVANTAJ MI?”


Toplantıda bir konuşma yapan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Bu tür çalışmaların büyük önem  1950’lerden bu yana Türkiye'nin kalkınmasına katkı veriyoruz. Türkiye için son derece önemli olan Samsun Limanı o dönemlerde yapıldı. Yine o yıllar Samsun ekonomisinin Tütüne dayalı olduğu bir dönemdi. Bu Samsun için avantaj mıydı yoksa dezavantaj mıydı bunu oturup düşünmemiz gerekiyor. Tütün yıllarca Samsun'u geçindirdi. Bugün bizim önümüzdeki bir çok şehir o yıllarda zor günler yaşarken biz tütün sayesinde altın bir dönem yaşadık. Tütün sayesinde eğitim hamlemiz bile oldu diyebiliriz. Tütün ticareti yapan insanlarımız daha sonra sanayi sektörüne de girdi. O yıllarda kazandığımız paralar şehir içinde değerlendirilemedi mi? O günkü refahı bugüne neden taşıyamadık bunları düşünmemiz gerekiyor.” dedi.

“AMİR MİLLET, MEMUR DEVLET FELSEFESİ AK PARTİ FELSEFESİ HALİNE GELMİŞTİR”


Ak Parti’nin devlet yönetimi anlayışı hakkında konuşan Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, “Biz hep beraber sürdürülebilir bir ekonomi modelini hayata geçirmek zorundayız. Ak Parti kurulduğu günden bu yana milletin amir, devletin memur olduğu bir anlayışı kendi felsefesi haline getirmiştir. 15 yıldır da bu felsefeyle düşünmeye devam ediyoruz.” dedi.


Haber : Oğuzhan İNCE

Son Güncelleme: 05.03.2018 16:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mefa 2018-03-06 08:26:33

Amir Millet Devlet Memur bu Ak parti anlayışı ne yazık ki belediyelerde işlemiyor.Vatandaş imar geçse mağdur oluyor. park yapılır mağdur olur.Lojistik merkez köylüler mağdur. Araştırma hastahanesi proje olmadan belediye elemanları yerleri toplar vatandaş yine mağdur.neymiş tramvay para kazansın zaar ediyor samsunun yerli esnafı ticari hatlar mağdur. Ya şimdide Gülsan esnafı sırada.REKREASYON ALANI BİRDE CAMİ YAPILACAKMIŞ lütfen kim memur kim amir açıklayın da bizde görelim