banner388

AK Parti Samsun’da 103 kişi aday adayı oldu

AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman yaptığı açıklamada 103 kişinin aday adaylığı için müracaat ettiğini söyledi.

AK Parti Samsun’da 103 kişi aday adayı oldu

AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman yaptığı açıklamada 103 kişinin aday adaylığı için müracaat ettiğini söyledi.

03 Mayıs 2018 Perşembe 16:45
AK Parti Samsun’da 103 kişi aday adayı oldu

Samsun haber - AK Parti’de 24 Nisan’da başlayan milletvekilliği aday adaylığı süreci tamamlandı. Dün saat 19.00’da sona eren süreçte Samsun’da 103 kişi aday adaylığı başvurusunda bulundu.
Yoğun başvuru nedeniyle sürecin AK Parti Genel Merkezi tarafından 3 gün uzatıldığını belirten Karaduman, “24 Haziranda yapılacak olan 27. Dönem Milletvekili Seçimleri için İl Başkanlığımıza 103 müracaat yapıldı. Müracaatların 21’i bayan, 82’si erkek adaylardan oluşuyor. Ayrıca 11 engelli, 9 da 25 yaş altı müracaat yapılmıştır. Ülke genelinde ise 7 bin 329 müracaat söz konusudur” dedi.

Vatandaşların AK Parti’ye güvendiğini ifade eden Karaduman, “Vatandaşımız Partimize güveniyor. Başvuru sayısının diğer siyasi partilere oranla bu denli fazla olması bizim için ayrı bir önem arz etmekte ve milletimizin bir kere daha bu büyük görevi partimize ve Cumhurbaşkanımız’a vereceğine dair bir işaret olarak görmekteyiz” diye konuştu.


103 kişinin AK Parti Samsun Milletvekilliği Aday Adaylığı için başvurduğunu açıklayan Karaduman, “Çıkmış oldukları bu kutlu yolda tüm milletvekili aday adaylarımıza bu süreçte başarılar diliyorum. Milletvekili aday adayları tanıtım toplantımız yarın saat 09.30’da Ömer Halisdemir Salonu’nda yapılacak ve adaylarımızı kamuoyuna tanıtacağız” şeklinde ifade etti.

Son Güncelleme: 04.05.2018 10:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.