banner388
banner390
banner410
banner408

AK Parti Samsun Teşkilatından, Bakan Demircan’a ziyaret

AK Parti Samsun İl Teşkilatı, Ankara’da Sağlık Bakanı Ahmet Demircan’ı ziyaret etti.

banner269

AK Parti Samsun Teşkilatından, Bakan Demircan’a ziyaret

AK Parti Samsun İl Teşkilatı, Ankara’da Sağlık Bakanı Ahmet Demircan’ı ziyaret etti.

14 Ağustos 2017 Pazartesi 17:50
AK Parti Samsun Teşkilatından, Bakan Demircan’a ziyaret

Samsun haber - Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan, Ankara’da AK Parti Samsun İl Teşkilatını ağırladı. Ziyarete  Ak Parti Samsun milletvekilleri eski Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Fuat Köktaş, Hasan Basri Kurt, Orhan Kırcalı, İl Başkanı Muharrem Göksel ile Büyükşehir Belediye Başkanı Zuyuf Ziya Yılmaz katıldı.


Sağlık Bakanı Demircan, AK Parti Samsun İl Teşkilatını Hekimevi’nde verdiği yemekte ağırladı. Birlikte ve beraberlik vurgusu yapan Bakan Demircan, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 15 yıldır ülkeye hizmet etmek için çalışan bir partinin mensuplarıyız. Bizler bir aileyiz. Ak Parti camiasını Samsun’da temsil eden kadroyuz. Gücümüz milletle olan birlik beraberliğimizde. Bu güzel günde ziyarete geldiğiniz mutlu ettiniz” dedi.

Eski Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’a teşekkür eden Bakan Demircan, teşkilat mensuplarının ve yöneticilerin öneri-şikayetlerine ihtiyacını olduğunu söyledi.
Hizmetin bayrak yarışı oldu.


Eski Bakan Akif Çağatay Kılıç ise yaptığı konuşmada, “Gece gündüz demeden sayın Bakanımızın koordinasyonunda güzel çalışmalara devam edeceğiz. 2019’a kadar çok çalışacağız bu millete borcumuz var.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cevdet 2017-08-15 11:08:26

samsun sanayi yatırımı alamıyor çözüm bulunmalı 2. devlet üniversitesi çarşambada Canik'te bulunan özel üniversite bölgesinde bir kampüs olarak başlanmalı batı ve doğu çevre yolu acil hayata geçirilmeli özellikle atakum için acil batı çevre yolu hemen yapılmalı gülsan sanayi hemen taşınmalı yeni osb sanayi bölgesi oluşturulmalı