banner388

AK Parti Samsun İl Teşkilatı'nın Gündemi İstanbul seçimleri 

AK Parti İstanbul Milletvekili Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Samsun İl Teşkilatı ile birlikte İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimleri kapsamında çalışmalar yaptı. 

AK Parti Samsun İl Teşkilatı'nın Gündemi İstanbul seçimleri 

AK Parti İstanbul Milletvekili Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Samsun İl Teşkilatı ile birlikte İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimleri kapsamında çalışmalar yaptı. 

07 Haziran 2019 Cuma 20:06
AK Parti Samsun İl Teşkilatı'nın Gündemi İstanbul seçimleri 

Eski Gençlik ve Spor Bakanı ve İstanbul Milletvekili Akif Çağatay Kılıç’ı ağırlayan AK Parti Samsun Teşkilatı, Kılıç’ın da katıldığı ziyaretler çerçevesinde, tatil programı nedeniyle Samsun’da bulunan hemşehrileri ile tek tek görüşerek hem bayramlaştı hem de 23 Haziran’da gerçekleştirilecek olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimleri için destek çalışmaları yürüttü. Yapılan çalışmalar kapsamında vatandaşların Kılıç’a yoğun ilgisi vardı. 

"Mutlaka oy kullanın" 

İl Başkanı Ersan Aksu ile Milletvekili Kılıç’ın Alaçam ve Bafra ilçelerinde birlikte yürüttüğü çalışmalar kapsamında, tatil programı nedeniyle memleketlerinde bulunan Samsunlular ziyaret edilerek kendilerine İstanbul seçimlerinin önemi hatırlatıldı. Heyet, gerçekleşen ziyaretlerde Samsun’da tatil yapan hemşehrilerine 23 Haziran’da İstanbul’da olmaları ve mutlaka oy kullanmaları hususunda önerilerde bulundu. 

Samsunspor unutulmadı 

Bayramın 3. günü gerçekleşen Samsunspor bayramlaşmasına katılmayı da ihmal etmeyen AK Parti heyeti burada da Samsunspor Kulübü Başkanı İsmail Uyanık, Samsunspor Yönetimi ve taraftarlarla bir araya gelerek bayramlarını kutladı. Ardından Havza’ya geçen AK Parti Heyeti, burada da, Çamyatağı, Ilıca ve Çakıralan Mahallelerinde, İstanbul’dan Samsun’a gelen hemşehriler ve mahalle sakinleriyle bayramlaşarak sohbet etti. 

“Her şey daha güzel olacak” 

Ziyaret hakkında değerlendirmelerde bulunan Aksu, bu bayramda, Samsun’un her yerine yetişmeye ve tüm vatandaşlarla bayramlaşmaya çalıştıklarını belirterek, “Tüm arkadaşlarımız özveriyle çalıştı. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Öte yandan, eski Gençlik ve Spor Bakanımız ve İstanbul Milletvekilimiz Sayın Akif Çağatay Kılıç’la İstanbul seçimlerine yönelik çalışmalarımızı da devam ettirdik. Çok verimli temaslarda ve değerlendirmelerde bulunduk. Samsunlu olup İstanbul’da yaşayan ve tatil münasebetiyle Samsun’da bulunan hemşehrilerimizi tek tek ziyaret etmeye çalıştık. Kendilerine 23 Haziran İstanbul seçimlerinin önemini hatırlattık. Sağ olsun, tüm hemşehrilerimiz yaşadığımız sürecin hassasiyetinin farkında. Sayın Bakanımızı ve bizi görmüş olmaktan dolayı da son derece mutlu oldular. Ben Sayın Bakanımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. 23 Haziran’a yönelik çalışmalarımız devam edecek. İnşallah her şey daha güzel olacak” diyerek açıklama yaptı. 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Alper 2019-06-07 22:05:09

Alparslan Türkeş hayatta olsaydı sizin suratınıza bakmazdı.

Avatar
fiko 2019-06-07 23:17:36

Ersan Başgan yanlış zamanda il örgütü basindasın.Yakında tabela partisi olacaksınız gibi bir his var içimde...

Avatar
İLKADIMLI NURİ 2019-06-08 12:26:26

ERDOĞAN TOK ALPARSLAN TÜRKEŞ PARKINI DARMADAĞIN ETTİ İLKADIMDA ŞİMDİ NE YÜZLE FOTOĞRAF ÇEKTİRİYORLAR ACABA MİLLET YEMEZ TAMAMEN RİYAKARLIK

Avatar
Ali 2019-06-08 11:50:06

Samsun günlük güneşlikte İstanbul’a uğraşıyorlar.

Avatar
kemal yuce 2019-06-08 18:00:19

Samsunu batiranlar simdi oy icin meydanlardalar ellerimiz kirilsin sizlere nasil kandik..nasil oy verdik..anladik ama gec oldu..