banner388
banner390
banner410
banner408

AK Parti Samsun İl Başkanı mazbatasını aldı

AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, mazbatasını alarak “Durmak yok, yola devam” dedi.

banner269

AK Parti Samsun İl Başkanı mazbatasını aldı

AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, mazbatasını alarak “Durmak yok, yola devam” dedi.

28 Mart 2018 Çarşamba 17:36
AK Parti Samsun İl Başkanı mazbatasını aldı

Samsun haber - Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen AK Parti Samsun 6. Olağan Kongresi'nde Av. Hakan Karaduman Samsun İl Başkanı seçildi. AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İlkadım İlçe Seçim Kuruluna giderek mazbatasını teslim aldı. Başkan Karaduman'a mazbatasını İlkadım İlçe Seçim Kurulu Başkanı ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Burhanettin Öksüm takdim etti.


Başkan Karaduman yaptığı konuşmada, "2 aydır il başkanlığı görevini yürütüyorum. Bu zaman zarfında çok yoğun bir süreç geçirdik. İlçe, gençlik ve kadın kolları kongrelerimizi yaptık. Daha sonrasında da büyük kongreye yani kendi il kongremize hazırlandık. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımı ile çok yoğun bir kalabalık içerisinde güzel bir kongre icra ettik. Yeni yönetimimizle birlikte çok yoğun bir şekilde yerel seçimlere hazırlanacağız. Resmi anlamda da yönetim kurulumuza ait mazbatayı bugün aldık. Allah hayırlı etsin. Durmak yok, yola devam” dedi.

AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman mazbatasını aldıktan sonra yönetim kuruluyla birlikte İlkadım İlçe Seçim Kurulu önünde toplu fotoğraf çektirdi. 

AK Parti Samsun İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Asil Üyeleri şu isimlerden oluşuyor: 


Ahmet Çavdaroğlu, Ahmet Kayır, Ahmet Mercimek, Ahmet Muştu, Ali Comart, Ali Kemal Yazıcı, Ayşe Bengisu Çelik, Ayşegül Korkmaz, Burhan Ekiz, Canan Sevim, Caner Göktepe, Cihan Akgül, Dursun Mücahit Erbin, Ender Kökten, Ender Talat Akyüz, Erkan Malkoç, Ersan Aksu, Esra Erbilgin, Güner Armutlu, Halil İbrahim Aytaş, Halil İbrahim Doğan, Hülya Korkut Özak, İlhan Kara, Kadir Kayan, Kayhan Doğan, Kenan Saroğlu, Kevser Turanoğlu, Mehmet Köksal Coşkun, Mehmet Köse, Merve Özön, Muhammet Keskin, Muharrem Kayan, Mustafa Marap, Nadir Kuru, Nuray Kılıç, Nurhan Yapıcı Özel, Oğuzhan Serinkaya, Osman Kılıç, Recep Kemal Certel, Salih Çelik, Saliha Eylül Özdemir, Salim Yurtsever, Seyithan Ekin, Şuayip Karaoğlan, Tuncay Yurduseven, Yasin Canikli, Yusuf Güneş, Zeliha Kırımlı ve Zeynep Serin.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.