banner388

AK Parti Samsun Gençlik Kolları eski Başkanı ateş püskürdü

AK Parti Samsun Gençlik Kolları eski Başkanı Mustafa Eyüpoğlu, bir internet sitesinde yazdığı köşe yazısında ateş püskürdü.

AK Parti Samsun Gençlik Kolları eski Başkanı ateş püskürdü

AK Parti Samsun Gençlik Kolları eski Başkanı Mustafa Eyüpoğlu, bir internet sitesinde yazdığı köşe yazısında ateş püskürdü.

17 Ağustos 2017 Perşembe 14:04
AK Parti Samsun Gençlik Kolları eski Başkanı ateş püskürdü

Samsun haber - AK Parti Samsun Gençlik Kolları eski Başkanı Mustafa Eyüpoğlu'nun bir internet sitesinde yazdığı köşe yazısı herkesi şok etti. Köşe yazısında sert ifadeler kullanan Eyüpoğlu, yazısını Çekin Gidin başlığıyla yayınladı. "Çay ocaklarında iskemleye oturamayan kimselere deri koltuklar emanet ettik" diyen Eyüpoğlu, "Kendini yönetmekten aciz olanlara da milleti yönetme yetkisi verdik" dedi.

İŞTE O KÖŞE YAZISI


Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın ona verilen bir bardak su karşılığında, elinden gelse okyanus verecek kadar vefalı olduğunu hepimiz biliriz. Bu vefası kimi zaman nankörlükle karşılık bulsa da, o milletiyle birlik ve beraberlik içerisinde emin adımlarla menziline doğru koşuyor… O milletine, milleti de ona samimiyetle bağlıdır.

Gelin görün ki kerameti kendinde gören zevatlar onu anlama yoksunluğu içerisinde her türlü entrikayı çevirmektedirler. Fakat Erdoğan korkusu ellerini ayaklarını birbirine dolandırmaktadır. Bu kimseler başarısızlık durumunda perişan olacaklarını da bildikleri için hep kaçak güreşmektedirler.

Çevremizdeki sıkıntılı süreçler her geçen gün büyümeye devam etmekte ve hükümet de buna karşı zorunlu olarak bir siyaset üretmektedir.


Millet olarak liderimize inanmalı, ona sonuna kadar destek olmalıyız. Destek derken konuşmayla, yazmayla değil bizzat sahada olarak. Küsmek, darılmak sadece dalkavuk ve yalaka güruha yer açar.

Her neyse gelelim asıl konumuza..

Yukarıda vefadan ve nankörlükten bahsettik ya kısaca biraz bunlara değinelim. Ak Parti’de siyaset yapan bizler, Tayyip Erdoğan gibi bir hazineye sahibiz. Bu hazineyi değerlendirmek varken, ona halel getirmeye çalışanlara yol vermeye başladık. Geçmişimizi unuttuk. Bu hazine sayesinde elde ettiğimiz imkânları kendimize mâl ettik. Çay ocaklarında iskemleye oturamayan kimselere deri koltuklar emanet ettik. Kendini yönetmekten aciz olanlara da milleti yönetme yetkisi verdik.

Dedik ya bu iş vefa işi.

Reisin vefası zaman zaman kendisine zarar verse de o asla kimseye vefasızlık etmedi. Hatta kendisine vefasızlık edene bile o fazlasıyla vefa gösterdi…
Hazine bulundu, kullanılmalıydı..


Daha düne kadar bir lokma bir hırka diyerek yola çıkan insanların eline imkânlar geçmeye başladı. İmkânlar büyüdükçe bizim mahalle şaşırdı. Makam, mevki, kadın, eğlence..

Önce kendilerini psikolojik anlamda rahatlatacak, onlara gerekli dini fetvayı verecek adamlar bulmalıydılar. Buldular da..
Debdebe, şaşa tüm hızıyla yol almaya başladı..

Yapılan yanlışlar reis sayesinde kapatılıyor, milletin sermayesi ufak ufak yıpranmaya başlıyordu..

Vatandaşlarımızın reise gösterdiği sevgi çığ gibi büyürken, yağmacıların yaptıkları hatalar reisin hatırına kapatılıyordu..

Ta ki 7 Haziran seçimlerine kadar.

Artık bu kendini bilmez fırsatçıların yaptıkları çuvala sığmaz oldu. Buna rağmen reis bu vicdansızlara sahip çıktı. Ve ardından "Bu hazinenin sahibi biziz. " diyecek cürreti de gösterdiler. Yani dükkân sahibini dükkanından kovmaya kalkıştılar.

Müşterilerin tabiri caizse “Sen varsan bu dükkâna geliriz, sen yoksan bir daha adım atmayız.” demeleri üzerine dükkan sahibi tekrar çizmeleri giydi. Önce fare deliklerini kapattı sonra da farelerin peşine düştü.

Görünen o ki, kısa süre içerisinde fındık fareleri büyük geme halini almış dükkanı istila etmişler…

Evet Ak Parti şu an tam da bu noktada..

Ya dükkanı ilaçlayacak ve iyi bir temizlik yapacak. Fareleri, tahta kurularını, böcekleri temizleyecek. Ya da Allah göstermesin bu gidişin sonunda yavaş yavaş müşteriler çekilecek. İş yapmayan dükkan da kapatılmak zorunda kalacak…

Temel ve büyük sıkıntıları gizleyip, kendi küçük hesaplarını tutturmak isteyen insanlar, ne kadar uğraşsalar da bunu başaramayacaklar. Reis her şeyin farkında…

Reis işte tam da bu kavşakta..

Söylediklerinin zarf atmaktan ibaret olduğunu iddia edenler var.

Söylüyor ama yapamaz diyenler de..

Bende diyorum ki ne dedi de yapmadı?

Bulunulan noktada bile insanlık edip "Kendiniz gidin!" diyor..

Ne kadar vicdansız ve vefasız olsanız da iyi günlerin hatırına.. Siz defolun gidin diyor.

Çok yakında parti içerisinde operasyonlar olacağını tahmin edebiliyorum..

Ne demişler? Ne oldum değil, ne olacağım diyeceksin…

Adam olacaksın adam..

Nimete nankörlük yapmayacaksın..

Yaparsan alırım diyor Yüce Allah…

----

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.