banner388

AK Parti Samsun'da istişare toplantısı

Samsun'a gelen AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mehmet Geldi, istişare toplantısı düzenledi.

AK Parti Samsun'da istişare toplantısı

Samsun'a gelen AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mehmet Geldi, istişare toplantısı düzenledi.

01 Ağustos 2018 Çarşamba 11:34
AK Parti Samsun'da istişare toplantısı

Samsun haber - Samsun'a gelen AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mehmet Geldi, istişare toplantısı gerçekleştirdi.

AK Parti Samsun İl Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıya aynı zamanda AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Hakan Karaduman, AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Oğuzhan Serinkaya, İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, İl Gençlik Kolları Başkanı Cem Emre Çakan, Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Soğuk, 16 ilçe belediye başkanı, ilçe başkanları, il ve ilçe yerel yönetimler başkanları katıldı.

Mehmet Geldi'nin toplantının ardından AK Parti Samsun İl Başkanlığında tek tek görüşme yaptığı öğrenildi.

Mehmet Geldi'ye ziyaretinden dolayı teşekkür eden AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Hakan Karaduman, her zaman sahada ve seçimlere hazır olduklarını belirtti.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mehmet Geldi ise yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın daha önce belediye başkanlarına yaptığı, "Gönüllere girin" uyarısını tekrarladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
erbey 2018-08-01 12:54:44

boş konuşma meclisi. icraat nerde icraat bırakın gönülleri