banner388
banner390
banner410
banner408

AK Parti Samsun'da devir teslim yapıldı

AK Parti Samsun İl Başkanlığında Muharrem Göksel görevi Hakan Karaduman'a devretti.  

banner269

AK Parti Samsun'da devir teslim yapıldı

AK Parti Samsun İl Başkanlığında Muharrem Göksel görevi Hakan Karaduman'a devretti.  

20 Ocak 2018 Cumartesi 14:28
AK Parti Samsun'da devir teslim yapıldı

Samsun haber -  AK Parti Samsun İl Başkanlığı için yapılan temayül sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı ile yapılan görüşmeler sonucunda bu göreve Hakan Karaduman atandı. Karaduman, bugün İl Başkanlığında görevi Muharrem Göksel’den devraldı.

Muharrem Göksel, yerini Karaduman'a teslim ederken duygularını şu sözlerle dile getirdi: 

“2015 yılının Şubat ayında devraldığımız AK Parti Samsun İl Başkanlığı bayrağını, kardeşim Hakan Karaduman’a bugün itibariyle devrediyorum. Görev yaptığımız dönem içerisinde devraldığımız AK Parti bayrağını, en üst noktalara getirmek için gece gündüz demeden çalıştık. Davamıza zarar gelmemesi için elimizden geleni yaptık. Bundan sonra da davamızı en üst noktada tutmak adına onurumla, gururumla elimden geleni sonuna kadar yapacağım. Bu bayrak değişiminin ilimize, ülkemize ve partimize hayırlı olmasını diliyorum. Görevi Hakan kardeşime devrederken, kendisine bu kutlu yolda başarılar diliyorum. Görevini layıkıyla yerine getireceğinden şüphemiz yoktur. 2019 yolunda yapacağı çalışmalarda muvaffakıyetler diliyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun” 

"Muharrem Göksel’i asla bırakmayacağız"

Uzun yıllardan beri AK Parti Davasının içerisinde farklı kademelerde yer aldığını belirten Hakan Karaduman, “Gençlik Kolları Başkanlığı yaptığım dönemde de, ana kademe yönetim kurulu üyeliği ve başkan yardımcılığı görevlerimde de davama en iyi şekilde hizmet etme gayreti içerisindeydim. Geçtiğimiz hafta yapılan temayül yoklamasında AK Parti Samsun İl Başkanlığı görevi için aday oldum. Genel Merkezimizde yapılan istişareler neticesinde, Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, görevi tarafıma tevdi etti. Kutlu davamızda bundan sonra AK Parti samsun İl Başkanı olarak görev yapacağım. Allah yar ve yardımcımız olsun. Yıllarca AK Parti Davası içerisinde omuz omuza çalıştığım ve başkanlığı döneminde kendisiyle çalışmaktan gurur duyduğum Muharrem Göksel ağabeyime de yaptığı çalışmalarından ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum. Muharrem Göksel’i asla bırakmayacağız. 2019 seçimlerine doğru giderken kendisinin bilgi ve deneyiminden yararlanacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.

Son Güncelleme: 22.01.2018 09:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemalettin Özcan 2018-01-20 14:50:33

Atama ile İl Başkani olmanın neresi Demokratik Allah aşkına?
Ayni uygulamayı CHP yapsa mangalda kül birakmassiniz.
Yazık Ülkemiz Her yönü ile Demokrasiden uzaklaşıyor. Bu mudur Millete güvenmek?

Avatar
Cemal 2018-01-20 15:47:40

Sayın Karaduman ne davanız var? Milleti talan edip belini büken zamlar yapmaktan, 3 liraya yapılacak işleri 30 liraya yapıp milletin vergilerini ceplerinize cukka etmekten başka ne davanız var? Güya ABD ve AB, İsrail karşıtı görünüp çıkarttığınız bütün kanunlar ve yasalarla onların yanında olmaktan, milleti sömürmelerinin önünü açmaktan başka ne davası var akpnin? Hal böyleyken sen gelsen ne olur öbürü kalsa ne olur? Hepiniz aynısınız.

Avatar
erhan... 2018-01-21 01:46:59

Samsun için yeni bir maceranın başlangıcı.İnşAllah gelen gideni aratmaz...?

Avatar
Serbülent Kodal 2018-01-21 20:24:11

Trabzon'a biraz daha bölge müdürlüğü götürürsün üzerine daha. Ayrıca Diyarbakırlıyı milletvekili yaparsınız